Joc de aluzie: cum să creezi un efect de bronzare

Atunci când top crop-urile și body-urile necesită un ton cald, auriu al pielii, nu este nimic mai ușor decât simularea unui bronz. 

Bronzul artificial - este singurul care poate fi considerat aprobat dermatologic. Acest remediu vă permite să urmați fanatic regulile de protecție împotriva soarelui, dar, în același timp, să vă bucurați de tonul cald auriu al pielii, pe care mademoiselle Chanel a adus-o la modă acum o sută de ani. 

Mai mult, această categorie de produse autobronzante, au deseori proprietăți suplimentare: hidratare, nutriție și lifting. 

~~~~~~~~~~~
Autobronzant: pe care îl alegem?
~~~~~~~~~~~

- Loţiune. Există doar două reguli pentru utilizarea acestui produs: înainte de aplicare, lustruiți pielea cu un exfoliant,  și apoi - distribuiți cu o mănușă specială. În câteva ore, pielea va deveni bronzantă, ca după o croazieră cu iahtul. Aroma tipică a autobronzantului este declanșată în loțiune cu trandafiri, citrice și ierburi. Pentru a menține nuanța, produsul trebuie aplicat la fiecare 2-3 zile.

- Spray. Funcționează eficient pe părțile mari ale corpului, rareori lasă dungi și se răspândește rapid. Nu se recomandă pulverizarea acestuia pe față, pentru a evita contactul cu ochii.

- Cremă. Are cea mai complexă textură, deoarece timpul de uscare este mai mare, este mai predispus la striere și pete și se poate delamina și în ambalaj. Când utilizați crema, trebuie să urmați cu atenție instrucțiunile și să fiți extrem de atenți.

- Gel. Textura gelului este similară cu cea a cremei, dar datorită proprietăților de alunecare, se răspândește mai uniform. Un astfel de produs este potrivit pentru cei care nu au folosit autobronzant înainte, iar alte formule nu le sunt încă familiare.

- Lapte. Textura lichidă necesită utilizarea unor tampoane de bumbac. Deoarece este convenabil la aplicarea porțiunilor mici, această opțiune este cea mai eficientă pentru zona gâtului și feței.

- Picături- Stick. Picăturile pot fi amestecate cu cremă hidratantă sau cremă de protecție solară sau pot fi, de asemenea, aplicate solo. Conține vitamina C, care stimulează sinteza colagenului, vitamina E, faimosul antioxidant, precum și acid hialuronic și aloe vera. Formatul creionului vă permite să distribuiți doze precise și să transportați produsul cu voi.

- Mousse. Produsele mousse sunt cele mai moderne și confortabile. Se răspândesc ușor cu o mănușă țesută, și orice pete sunt ușor umbrite cu câteva mișcări circulare.

- Șervețele. Șervețelele sunt utilizate cel mai adesea pentru corectare. Cu ele pot fi prelucrate semnele rămase de la costumul de baie și zonele unde bronzul a fost răspândit neuniform. 

~~~~~~~~~~~
Cu ce se aplică autobronzantul?
~~~~~~~~~~~

Memorați regula principală: cu cât consistența este mai lichidă, cu atât aveți nevoie de un aplicator mai dens. Cremele pot fi aplicate cu mănuși, în timp ce loțiunile sunt cel mai bine dispensate cu un tampon de bumbac. Cele mai populare acum sunt mănușile speciale, sunt perfecte pentru geluri, mousse și alte texturi „capricioase”.

~~~~~~~~~~~
Cum să aplicăm uniform autobronzantul în condiții casnice?
~~~~~~~~~~~

Pasul 1. Mai întâi - totul, apoi - autobronzantul.
Dacă intenționați să faceți manichiură, epilare, colorare a părului sau orice alte proceduri de îngrijire - se recomandă să le faceți înainte de a aplica autobronzantul. 

Pasul 2. Scapă de toate lucrurile inutile.
Scrub-ul va deveni principalul remediu de pregătire a pielii. Este foarte important să faceți o alegere în favoarea acelor exfolianți care nu lasă urme de ulei. Orice reziduu de ulei și umiditate va interfera cu aplicarea uniformă a autobronzantului, deci concentrați-vă pe zonele cele mai uscate și păstrați hidratarea pentru mai târziu.

Pasul 3. Plasați accentele.
Înainte de aplicarea autobronzantului pielea trebuie să fie absolut uscată, însă există totuși un „dar”. Corpul nostru are anumite părți, care sunt cel mai predispuse la exfoliere și astfel, provoacă formarea petelor urâte de portocale. Optați pentru cea mai ușoară loțiune și aplicați câteva picături pe nări, genunchi, coate și glezne. Datorită acestui mic truc, va fi posibil să evitați lucrul asupra erorilor.

Pasul 4. Începeți cu fața.
Fața este zona cea mai convenabilă și vizibilă pentru aplicarea autobronzantului. Este foarte important să se lucreze chiar și zonele greu accesibile, prin urmare, zona de sub ochi, pleoape, zonele din spatele urechilor și gâtului nu trebuie trecute cu vederea. Dacă vă este frică să nu greșiți, este mai bine să acordați preferință mijloacelor verificate. Un exemplu primordial este Collistar Abbronzatura Senza Sole Self Tanning Concentrate Ultra Rapid Effect. Acest autobronzant conține același DHA ca formulele tradiționale, dar poate fi amestecat cu o cremă sau cu o loțiune de față pentru a regla intensitatea. 

Pasul 5. De jos în sus.
Când vine vorba de corp, este recomandat de aplicat de jos. Acest proces nu este atât de complicat pe cât pare, până când vine vorba de zonele cu adevărat greu accesibile. Pentru a evita petele de pe pliuri, spate, brațe și picioare, încercați lifehack-ul celebrilor make-up artiști: pentru aplicarea uniformă, vor fi suficiente reziduurile rămase pe mănușa de aplicare, fără a adăuga spumă sau cremă. Acest lucru va re-amesteca orice linii care ar putea fi vizibile.

~~~~~~~~~~~
Cum să prelungești efectul autobronzării?
~~~~~~~~~~~

Secretul unei autobronzări rezistente constă în primele zile după aplicare. Pentru ca pigmentul “să se prindă”, este necesar să îi oferim posibilitatea de a fi absorbită și „încorporată”. Dacă descrierea ambalajului necesită 5 minute din timpul dvs., este recomandat să așteptați toate cele 10. După, puteți aplica un strat subțire de pudră Dr. Hauschka Silk Body pe toată suprafața corpului. Puțină lume știe că autobronzantelor nu le plac umezeala, așa că ar trebui să vă abțineți de la duș timp de 6-8 ore. Pudra te va scuti și de transpirație, este garanția ta de aderență 100%.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!