Uleiul de cocos: elixirul tinereții și frumuseții

Odată cu vârsta, fiecare femeie dorește să-și mențină tinerețea și să-și sporească frumusețea. Un adevărat elixir care contribuie la acest aspect este considerat uleiul de cocos. Produsul natural cu o compoziție bogată, deține proprietăți benefice – atât în cosmetologie, cât și în alimentație. 
Astăzi, MakeUp vă prezintă fapte interesante și idei creative, cu ajutorul cărora veți descoperi acțiunea eficientă a componentei, precum și cele mai utile produse pe bază de ulei de cocos, care vă vor cuceri după prima utilizare.

Proprietățile benefice ale uleiului de cocos
Uleiului de cocos se folosește în cosmetologie, alimentație, medicină, chiar și în viața de zi cu zi. Desigur, nu ne vom abate de la sfera frumuseții și vă vom împărtăși informații despre eficacitatea acestui ingredient.
- încetinește formarea ridurilor, deci nu ezitați să aplicați pe față după curățare o mască sau un scrub facial pe bază de extract de cocos;
- hidratează, hrănește și înmoaie pielea, ceea ce reprezintă o adevărată salvare pentru pielea uscată și deshidratată. De asemenea, pentru curățarea pielii uscate este recomandată utilizarea unui săpun  pe bază de ulei de cocos.
- are un efect antiinflamator, astfel este o adevărată descoperire pentru hidratarea și nutriția pielii după epilare;
- protejează de factorii nocivi ai mediului (raze ultraviolete, aer uscat sau poluat, praf etc.);
- câteva picături de ulei în mod eficient restabilesc firele de păr, conferindu-le strălucire și protejândule împotriva deteriorării;
- uleiul cocos întărește placa unghiei, menținând unghiile sănătoase și ferme;
- produsul are un efect benefic asupra bunăstării - ameliorează stresul și oboseala mentală.
Pe lângă aceasta, uleiul de cocos este, de asemenea, utilizat cu succes în produsele alimentare. Biscuiți, prăjituri, produse de patiserie sau o salată cu cocos și fructe – adevărate delicii!

Compoziție:
Uleiul de cocos este bogat în substanțe sănătoase care asigură corpul cu oligoelemente valoroase. Conține acid lauric și acid hialuronic, care întinerește, fortifică și regenerează pielea. De asemenea, cocosul conține acizi grași derivați: betaine, etanolamidă, esteri grași, etoxilați; vitaminele A, E, B1, B2, B3, K și C; fier, fosfor și alte elemente. Datorită acestei compoziții bogate, elixirul tropical este considerat unul dintre cele mai bune produse hidratante, vindecătoare, revitalizante și nutritive.
Uleiul de cocos poate fi aplicat pe păr și pe piele în forma sa pură. De asemenea, acesta poate fi utilizat împreună cu alte produse pentru a asigura o absorbție mai bună.

Uleiul de cocos poate fi folosit practic în orice procedură de frumusețe pe care o faceți în fiecare zi
1. Părul și scalpul. Aveți probleme cu firele uscate, fragile și deshidratate? Profitați de beneficiile uleiului de cocos! Adesea, acesta este folosit pentru nutriția, hidratarea și regenerarea părului. Totodată, poate fi folosit ca produs protector care ameliorează acțiunea efectelor negative ale radiațiilor ultraviolete sau chiar utilizarea frecventă a instrumentelor de styling. Aplicat într-o cantitate mică pe scalp, uleiul îndepărtează seboreea, elimină pruritul și disconfortul.

2. Fața. Uleiul hidratează și înmoaie pielea, oferindu-i un aspect neted și catifelat. Acesta este recomandat în special pentru tenul uscat, dur și lipsit de strălucire. De asemenea, uleiul poate curăța ușor tenul în urma machiajului persistent. Această metodă ușoară și sigură, va fi apreciată de către proprietarii cu piele uscată și deshidratată.
Aplicându-l pe pomeți, nas, colțurile interioare ale ochilor, precum și pe pielea sensibilă a buzelor te poți bucura de îngrijire și strălucire naturală!

3. Mâinile și picioarele. Aveți nevoie de un produs cosmetic care să înmoaie în mod eficient pielea din jurul unghiilor și să întărească placa acestora? Balsamul pentru mâini cu extract de cocos marca BingoSpa reprezintă o adevărată descoperire! Totodată, componența tropicală îți ușurează considerabil procedura de epilare. Aceasta conferă o alunecare sigură a lamei, dar și o precizie perfectă. Mai mult, hidratează pielea și previne apariția iritațiilor.

4. Corpul. Optezi pentru un duș nutritiv și regenerant? Achiziționează gelul de duș Seal Cosmetics Coconut Shower sau un scrub cu sare de mare și componente exotice. Iar dacă îți place să mergi des la plajă, utilizează componența tropicală drept un autobronzant sigur și eficient.
Datorită proprietăților antiinflamatorii și antioxidante, uleiul este considerat și un sedativ puternic după epilare, manichiură, pedichiură sau bărbierit.

Top 7 lifehack-uri cu uleiul de cocos.
1. Produsul natural se va descurca perfect cu funcția de îndepărtare a machiajului.
2. Uleiul vă va ajuta să scăpați de pielea moartă și să eliminați crăpăturile din călcâie.
3. Dacă nu aveți la moment gel sau spumă de ras, uleiul de cocos este cel mai bun echivalent bugetar.
4. Rujul tău preferat se termină? Combină ruj rămas cu câteva picături de ulei, inventând astfel un luciu de buze original.
5. Reziduurile de ceară pentru epilare pot fi cu ușurință îndepărtate cu un disc de bumbac înmuiat în ulei de cocos.
6. Elixirul tropical este un excelent agent de albire a dinților, fiind de asemenea capabil să consolideze smalțul. Pentru aceasta, se recomandă clătirea gurii în fiecare dimineață cu două linguri de ulei.
7. Pentru a curăța porii și a elimina rugozitatea pielii, combină uleiul de cocos cu o cantitate mică de biocarbonat de sodiu. 

O adevărată plăcere cerească pentru pielea corpului, a feței și a părului! Utilizând uleiul de cocos, pe lângă faptul că vă veți bucura de o aromă amețitoare, veți avea parte și o serie de proprietăți benefice. Pregătiți un loc pe raft în baie pentru o nouă achiziție: va fi cu siguranță utilă pentru dvs.!   

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!