Tendințe și tehnici actuale de colorare a părului!

Odată cu  trecerea la sezonul cald, fiecare femeie își dorește o schimbare esențială de look, iar coafura rămâne a fi cea mai decisivă alegere, din considerentul că e capabilă să schimbe întregul ansamblu estetic.
2019 promite a fi perioada perfectă pentru experimente cu cele mai apreciate culori de păr.



Hair-stiliștii ne pun la dispoziție câteva idei ce pot servi drept sursă de inspirație, iar noi te îndemnăm să încerci senzații noi!
Deci printre tendințele actuale se regăsesc:

Blondul cenușiu –  a cucerit sexul frumos și anume doamnele care preferă nuanțele deschise ale părului în accente reci. Dacă ați optat pentru această coafură trebuie să fiți pregătite pentru a menține tonul la fel de fresh și radiant ca în prima zi. Pentru asta aveți la dispoziție produse cu efect de nuanțator ce pot reda aspectul părului vopsit sau decolorat la fel ca după vizita unui salon de frumusețe.

Părul castaniu înecat în șuvițe de platină – perfect pentru doamnele ce ezită să facă schimbări radicale și au fost înzestrate de mama natură cu părul mai întunecat, astfel pot opta pentru acest styling ușor de obținut chiar și în condiții obișnuite de casă. Executați o schimbare drăguță de look foarte ușor de întreținut prin selectarea a două șuvițe de păr în zona bretonului și cu ajutorul unui produs de decolorare deschideți culoarea inițială a acestora.



Balayage în nuanțe arămii - fără multă sfială, câștigă teren și în anul 2019, motivul fiind unul simplu, întreținerea este una destul de ușoară, iar vizita la coafor poate fi amânată chiar și până la 6 luni. Accentele arămii ce scot din anonimat brunetele de la natură, completează look-ul creând o imagine sofisticată și plină de farmec.

Roz pudrat - potrivit pentru o fire îndrăzneață și rebelă, care tinde să iasă din tipare.  Adăugați imaginii o picătură de romantism și finețe cu ajutorul rozului pastelat, contrastul format în urma acestei combinații va întoarce toate privirile. Plus că se obține destul de facil mai ales dacă ai părul în tonuri deschise.

Negru intens - sau așa zisul brunetul - ca abanosul, pur și simplu nu poate ieși din vogă, cu atât mai mult că e purtat des de vedeta bine cunoscută în lumea modei Kim Kardashian-West. Inconfundabilul stil promulgat de Kim a devenit cea mai optimă alegere pentru fanele din întreaga lume.

Nuanțe contrastante - așa-zisul Ombre, rămâne drept moștenire din anii precedenți și încă se mai bucură de solicitare în rândul adeptelor unui styling lejer, fără a fi necesare retușurile dese. Tranziția subtilă de la un brunet închis la un blond deschis, preferabil accentul pe alb rece, frost, crează instantaneu un aranjament cu care poți experimenta și alte tonări, produse de vopsire semi-permanente pentru diversificare.

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!