Spiritul primăverii în esențe parfumate!

Deja e primăvară, anotimpul esențelor lejere, străpunse de prospețime și vitalitate. O alegere potrivită reprezintă parfumurile de citrice sau florale, care sunt elegante, senzuale și, în același timp, răcoritoare și încântătoare. Extractele de plante, flori, fructe sau notele acvatice sunt standardizate atât în compozițiile pentru femei, cât și pentru bărbați. Merită însă de știut, care sunt tendințele și aromele care reflectă spiritul anotimpului.

Experții MAKEUP deschid cortina în lumea noilor arome, datorită cărora zilele primăverii vor fi armonioase, plină de bucurie și inspirație.
După zilele geroase, dorești ca razele solare să te încălzească și să simți prospețimea naturii la infinit? Compozițiile ușoare cu note florale sau verzi – alegerea perfectă pentru cei care au așteptat reînvierea naturii. Proaspete, energizante și senzuale, ele dau naștere primelor zile însorite.

Note florale și verzi: parfumuri de primăvară pentru femei

Lanvin Eclat D`Arpege
Favorită de femei, aroma Lanvin Eclat D`Arpege este o adevărată odă a primăverii, în care este țesut un duet de liliac și bujor. Aroma rafinată debutează cu accente delicate de liliac și frunze de lămâie siciliană. În inima creației parfumate pulsează nuanțe discrete de bujor, flori de piersic, glicină și osmantuhus, iar baza este dominată de tonuri de ambră cenușie, cedru și mosc, ce completează perfect compoziția florală.

Guerlain Jardins de Bagatelle
Apa de toaletă Guerlain Jardins de Bagatelle este străpunsă de o adevărată explozie de petale. Aroma enigmatică a grădinilor de flori din Bois de Boulogne este închisă într-o sticluță luxoasă concepută pentru femeile enigmatice și romantice. Notele de vârf sunt străpunse de accente rafinate de aldehide, bergamotă, iasomie, lămâie și violete. Inima fascinează cu nuanțe de flori de portocal, gardenie, lăcrămioară, magnolie, narcis, orhidee, trandafir și ylang ylang. Baza emană o aromă caldă de cedru, mosc, neroli, pachouli, tuberoză și vetiver.

Tom Ford Soledi Positano
Apa de parfum fascinează cu o prospețime verde de citrice, plante și flori. Nota de vârf dezvăluie acorduri revigorante de lămâie, mandarină, bergamotă, petitgrain și portocală amară. Inima este străpunsă de nuanțe florale de iasomie, lăcrămioară, neroli, ylang ylang și flori de portocal. Finalul piramidei parfumate încântă cu acorduri nobile de lemn și mușchi.

Gucci Bloom Acqua di Fiori
Parfumul memorabil este în armonie perfectă cu natura, plin de naturalețe și magie uimitoare. Compoziția sa revigorantă, fiind concepută pentru femeile romantice și pasionale, emană o aromă proaspătă de coacăz negru, galban, caprifoi și iasomie. Baza traseului fiind țesută din tonuri calde de mosc și santal.

Dacă vă place un miros mai senzual și mai profund, optați pentru un adevărat diamant de la brandul Thierry Mugler - Aura. Sticla de vrăjitoare, sub forma unei inimi verzui, este străpunsă de un elixir floral și accente lemnoase. Rafinat, dar în același timp cu un traseu proaspăt care înglobează mireasma delicată a naturii.

Arome revigorante pentru bărbați

O alegere potrivită pentru iubitorii aventurilor sunt aromele fresh, cu accente orientale, ce prevestesc energia, prospețimea și atmosfera primăverii. Acordurile de citrice, acvatice, verzi sau orientale pot fi ușor asortate cu stilul lejer de primăvară și purtate în orice moment al zilei.
Parfumul Azzaro Chrome este conceput pentru un bărbat activ, romantic și enigmatic. Compoziția proaspătă este străpunsă de tonuri suculente de lămâie și ananas, în combinație cu neroli, rozmarin și bergamotă. Inima este reprezentată de ciclamen, coriandru, iasomie și mușchi de stejar, iar baza compusă din acorduri incitante de boabe tonca, mosc și lemn, completează armonios traseul persistent.

Versace Man Eau Fraiche

Apa de toaletă se deosebește cu un traseu proaspăt de citrice și nuanțe orientale. Un clasic care va fi mereu în căutare de domnii – eleganți, decisivi și curajoși. Compoziția memorabilă debutează cu acorduri de lemn, lămâie albă și carambola. Inima dezvăluie nuanțe de salvie, ace de pin și tarhon, iar tonurile de ambră cenușie, lemn de platan și mosc formează baza persistentă.

Iubitorii compozițiilor fougere vor aprecia parfumul Giorgio Armani  Armani Code Colonia - o combinație echilibrată de citrice cu condimente, flori și chihlimbar. Iar dacă sunteți în căutarea unui parfum pentru ocazii speciale, optați pentru Guerlain Vetiver, care deține un traseu expresiv de vetiver, lemn și acorduri picante. Datorită designului strict, sticluța parfumată întruchipează imaginea autentică a luxului francez.

Atmosferă de primăvară: cele mai memorabile arome pentru casă

Aromaterapia creează o atmosferă fascinantă care motivează și inspiră, îndepărtează neliniștea și oferă un sentiment de armonie. Pentru a crea o ambianță relaxantă este suficient să optezi pentru un difuzor, o lumânare parfumată sau uleiuri esențiale. Să uiți de vremea rece de iarnă te vor ajuta mirosurile de lămâie, mentă și bergamotă. De asemenea, minunat se potrivesc motivele ușoare florale, ce te transpun imaginar într-o grădină colorată, trezind sensibilitate și inspirație.  

O caracteristică comună a tuturor acestor arome este transparența și prospețimea, un indiciu de înviere și o sursă de inspirație. Indiferent pentru ce ai nevoie de acest parfum: un cadou sau pentru a-ți actualiza colecția, lasă primăvara să intre în casa ta cu esențe florale și bună dispoziție.

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!