Be YOU- Be special! Cele mai HOT idei de machiaj pentru vara 2019!

Specialiștii în domeniul frumuseții de nenumărate ori au menționat că tenul frumos și natural prevalează versus machiajului încărcat și greoi. Iar acest sezon estival uimește prin viața, culorile sale variate și intrigante, ce trezesc doar euforie și extaz pentru cele mai rafinate fashioniste.

Venim cu câteva idei pentru look-uri potrivite acestei veri:

1. “ Le Naturel “ - acea idee de simplețe ce a devenit lider încă la sfârșitul anului 2018. Principalul accent se pune pe tenul perfect și executarea unui machiaj cât mai neutru, aproape natural. Pentru efectul dat vă înarmați cu armele salvatoare precum BB- cream, CC-cream, sau fond de ten ușor, concealer și nu uităm de highlighter. Nu ne limităm doar la tonul feței, pentru un rezultat pe măsura așteptărilor utilizăm un creion pentru conturul sprâncenelor și liniei interioare a pleoapelor. Completăm cu niște farduri nude și încheiem ritualul cu o mascara ce va da contrastul necesar genelor, astfel obținem o privire pătrunzătoare.
Însă pentru buze în acest caz folosim un balsam sau un ruj cu o nuanță asemănătoare culorii naturale.

Et voila! Ești gata să cucerești universul!

2.”Săgeți extraordinare- stilul renumit și nemuritor al Cleopatrei, care a devenit unul din cele mai HOT-trenduri ale verii. Venim cu îndemnul de a încerca ceva nou, experimentând cu nuanțe ca Galben aprins, albastru senin, cărămizii și albe. Sunt atât de vesele, neordinare și ieșite din tipare. Cu cât mai originale și pronunțate cu atât mai remarcabile!

3. ”Farduri - Specialiștii din domeniul makeup-ului vin cu îndemnul de a încerca clasicul smokey-eyes combinând tonurile întunecate cu cele calme, cu efect pudrat și delicate. Dar și în texturi neordinare, colorate, pline de viață și energie!

4. “Machiajul roz-roșcat” Aceste culori au devenit tradiție în prezentările de modă. Prezența accentelor roșului aprins, sau a rozului suculent pe buze, pomeți și ochi, fără granițe clare ce le retușăm până la tâmple. Tonurile cărămizii se asociază cu zilele calde de vară și completează până și cea mai simplă ținută.

5. “Accentuarea pleoapei inferioare” - cu ajutorul unui eye-liner pigmentat sau creion dermatograf este considerat drept ideea perfectă când dorim un efect de contrast unde ochii devin ținta apariției. Cele mai colorate linii, fac privirea pătrunzătoare, în stare să săgeteze până la măduva oaselor.

6. “Rujuri extravagante” - potrivite în cazul machiajului nud, deoarece pune stropul de culoare  pe chip, semeni căciuliței pe “i”. Nuanțe fructate, suculente și neobișnuite – au devenit hiturile acestei veri, capabile să scoată din anonimat prin o singură apariție.

Fii TU, deosebită, intrigantă, atinge cele mai înalte culmi! Colorează-ți aura în nuanțe aprinse, deschise și luminate!

 

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!