Tendințele toamnei 2019

       A venit momentul pentru trecerea subtilă de la culorile vii ale verii, la cromatica  profundă a toamnei. Caracterul instabil al acestei perioade cauzează modificările majore în domeniul modei, stimulând crearea noilor ținute, make-up-uri și styling-uri. Designerii renunță la culorile deschise în acest sezon, oferindu-le prioritate celor pastelate, în roșu intens, mov, verde și portocaliu. Paleta  cromatică cuprinde 12 nuanțe reprezentative toamnei, ce denotă o altă dimensiune a complexității. Acestea includ atât impactul vizual major, cât și subtilitatea accentelor echilibrate. Ineditele nuanțe îți oferă posibilitatea să-ți creezi un look individual, accentuându-ți personalitatea. Gama de culori promovată de experții institutului Pantone este versatilă și impresionantă.

Top 4 tendințe ale sezonului
1. Machiaj artistic
Implică o tehnică de aplicare a machiajului într-un  mod nonconformist, care admite utilizarea unei game largi de culori. Combinațiile inedite oferă un contract dinamic și asigură o imagine viu nuanțată. Aici sunt valorificate machiajele metalice, tonurile argintii și diverse  tehnici realizate pe bază de acuarelă.

2. Stilul anilor ‘60
Printre multitudinea de viziuni artistice se regăsește și stilul anilor '60, care se caracterizează prin aplicarea unui  eyeliner intens pigmentat în jurul ochilor.  Sunt reprezentative liniile  proeminente în poziție verticală. Aceste ornamente creative conferă un accent original machiajului.
3. Pete de culoare  
Constituie o tendință avangardistă, ce combină perfect diverse texturi, nuanțe și umbre, într-o manieră haotică, reflectând o viziune artistică a machiajului.  Acesta pune în vizor un ten curat cu pete în culori intense de roz sau albastru și pleoape  nuanțate în argintiu și lavandă. 



4. Linii grafice și creative
Una dintre cele mai populare tendințe  ale toamnei 2019 sunt liniile grafice. Colțurile externe ale ochilor prelungite  și liniile întrerupte  pe pleoape, pigmentate în nuanțe de argintiu și albastru sunt reprezentative acestui tip de machiaj. Iluminatorul atribuie imaginii un aspect proaspăt și radiant.

Tendințele toamnei 2019 sunt pe cât de imprevizibile, pe atât de uimitoare. Moda capătă vaste contururi și implementează noi viziuni de la un anotimp la altul.
Să descoperim împreună culorile toamnei 2019, potrivite atât pentru stilul vestimentar, accesorii, machiaj, cât și manichiură.
Roșul intens Cranberry adaugă un accent picant paletei de culori reprezentative toamnei.
Nuanța  Merlot relevă  profunzime și intensitate, iar Summer Fig oferă o tentă exotică.
Portocaliul-roșu Crabapple, reflectă lumina și căldura soarelui, pe când Chicory Coffee cucerește cu tonul său echilibrat.
Antique Moss jonglează între verde și galben, iar Forest Biome reflectă peisajul naturii pe timp de toamnă. 


Eden valorifică splendoarea naturii, accentuând individualitatea look-ului și oferindu-i  un statut nobil. Inspirată de frumusețea pădurii umbrite,  experții Institutului Pantone au optat pentru  culoare enigmatică și profundă de smarald. Paleta de toamnă este inferioară fără ea. Umbra Edenului se armonizează perfect cu culorile de bază - negru, alb și gri.
Culoarea meditativă, Galaxy Blue, cuprinde imensitatea galaxiei și constituie o  nouă versiune expresivă  de albastru. Iar Orange Tiger reprezintă o nuanță radiantă, capabilă să învie cromatica sumbră a toamnei.


       Paleta versatilă cuprinde tonuri intense capabile să accentueze o personalitate puternică și demnă de admirație, evocând o stare de armonie totală. Colecția rafinată reprezintă o explozie fascinantă de culoare și originalitate.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!