Cele mai eficiente secrete pentru menținerea culorii părului vopsit!

 


Părul constituie un adevărat simbol al frumuseții și al senzualității. Îndiferent de lungime, culoare sau tunsoare, acesta reușește să capteze atenția celor din jur - constituind un element de bază în conceperea unei imagini echilibrate. Dacă este vopsit, acesta necesită o îngrijire specială, pentru a evita procesul de decolorarea și riscul de a afecta structura firelor de păr.
Există diverse trucuri ce contribuie la menținerea culorii, asigurându-i o strălucire radiantă pentru o perioadă îndelungată. Trebuie doar să oferi șuvițelor o îngrijire temeinică înainte și după procesul de vopsire, ținând cont de câteva sfaturi esențiale. Este important să te asiguri că părul tău e pregătit pentru aplicarea vopselei - mai exact, acesta trebuie să fie sănătos și hidratat.

   

 Cele mai eficiente metode de menținere a culorii părului:

-Saturează intesiv structura firelor de păr cu un complex natural de elemente nutritive înainte cu 2 luni de a-l vopsi

Dacă îți vopsești părul pentru prima dată sau dacă îți dorești o schimbare radicală de look (trecere de la părul brunet la blond) este important să oferi cuticulei o hidratare intensivă. Investește într-un șampon delicat fără sulfați și aplică un balsam sau o mască de păr, cu 2 luni înainte de a-l vopsit.

-Aplică sistematic pe păr o cantitate moderată de ulei de cocos

Dacă îți deschizi părul cu mai multe tonuri este indicat să aplici ulei de cocos pe întreaga sa lungime înainte de procesul de decolorare, deoarece acesta va proteja firul împotriva degradării. Părul are nevoie atât de nutriție, cât și de o hidratare intensivă. Nuanțarea acestuia poate dăuna în mod direct structura firelor de păr, cauzând deteriorarea mecanică.



  -Respectă instrucțiunile de pe ambalajul produsului

Procesul de vopsire poate reprezenta în sine secretul rezistenții culorii. Respectă cu strictețe instrucțiunile de pe ambalaj pentru a evita orice risc și reacții alergice.
Indiferent de experiența acumulată în domeniul vopsirii, dacă produsul pe care îl folosești este unul nou, trebuie să ții cont de recomandările producătorului. Respectă timpul de acțiune al vopselei și fă un test de alergie înainte de utilizarea colorantului de păr.

   -Folosește mereu un șampon fără sulfați și spală părul cât mai rar

Cunoști care este cel mai mare inamic al părului vopsit?! Clorul și apa dură de la robinet. Încearcă să-ți speli părul cât mai rar posibil și utilizează un șampon cât mai inofensiv, compoziția căruia să excludă sulfații și diverse componete chimice dăunătoare. Ai putea investi într-o gamă profesională de produse, concepută în special pentru îngrijirea părului vopsit.

   -Scade temperatura apei

Apa fierbinte afectează în mod direct structura firelor de păr și pigmentul de culoare. Este recomandat ca după procesul de spălare să-ți clătești părul cu un jet de apă rece, care va închide cuticula și va conferi strălucire șuvițelor.

   -Hidratează intensiv fibra capilară

Folosește o dată în săptămână o mască intensiv hidratantă, iar la fiecare spălare un balsam ce va menține nivelul optim de umiditate în structura firului de păr.

   -Utilizează doar ingrediente naturale


    Aplică pe păr o mască formată dintr-un avocado și o banană coaptă, combinată cu o linguriță de ulei de măsline. Lasă compoziția să acționeze timp de o oră, apoi clătește bine cu apă și spală cu un șampon fără suflați.



  -Coafează-te natural

Utilizează mai rar sau înlocuiește ondulatorul, placa și uscătorul de păr cu o aranjare naturală.

    -Folosește mereu o protecție termică

În procesul de coafare pulverizează întotdeauna un produs cu protecție termică înainte de folosirea instrumentele de styling.
Când razele solare sunt puternice este indicat să-ți aperi părul cu ajutorul unei pălării sau cu un produs cu protecție SPF.



 

 

 

 

 

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!