În februarie iubirea plutește în aer: cadouri pentru EL și EA

Iubirea cuprinde o complexitate de sentimente umane, deține multiple limbaje și poate fi percepută în diverse moduri, raționale sau spirituale. Atunci când sunt celebrate cele mai sincere sentimente de: iubire, prietenie și dragoste, oamenii demonstrează în mod voit și profund afecțiunea față de persoanele apropiate. 
Luând în considerație faptul că  februarie reprezintă luna iubirii, în cele ce urmează  îți sugerăm cele mai potrivite idei de cadouri pentru EA și El.

Pentru el: Surprinde-l cu un parfum intens bărbătesc!

Un parfum de marcă va fi cu siguranță un cadou potrivit pentru ziua internațională a iubirii. Aromele intense, bogate și consistente conferă un sentiment  de senzualitate și sunt cele mai apreciate în timpul iernii. Constituie o sură inepuizabilă de inspirație captată într-o sticluță compactă! Pentru  un bărbat pasional și temperamental sunt potrivite parfumurile lemnoase, cu acorduri picante.

Pentru ea: Dăruiește-i o trusă cu produse cosmetice

Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât o nuanță nouă și stilată a unui ruj primit în dar? Pentru femeile ce dețin un ten mai deschis al pielii sunt recomandate culorile calde ivory, cream, piersic sau  roșu vibrant, iar pentru cele cu un ten măsliniu sunt potrivite practic toate nuanțele, în special cele vibrante. Rujul poate fi dăruit indiferent de vârstă, trebuie doar să alegi nuanța potrivită! Plus la toate optează pentru niște farduri în nuanțe neutre și un rimel.

Pentru el: Oferă-i un set de relaxare

O alegere practică ar fi seturile cosmetice ce conțin produse de îngrijire corporală. Nici un bărbat nu va nega plăcerea de a se răsfăța cu aroma preferată de citrice, mentă sau cafea. De altfel, lumânările parfumate, constituie terapia sufletului. Aranjarea acestora în jurul căzii asigură obținerea unei atmosfere intime, romantice și relaxante. Lumânările pot avea diferite arome: de ghimbir, lavandă, portocală sau vanilie.

Pentru ea: Uimește-o cu bijuterii

Bijuteriile reprezintă un dar potrivit pentru orice ocazie. De la cele handmade, la cele prețioase - bijuteriile reflectă sentimentul de iubire și respect. Oferind un asemenea dar, trebuie să ții cont de anumite criterii, cum ar fi: stilul vestimentar, statutul și preferințele femeii iubite,  pentru a evita orice eșec.

Pentru el: Impresionează-l cu o carte motivațională

Dacă e să punem accentul pe latura spirituală, cel mai potrivit cadou pentru persoana dragă ar fi o carte captivantă bazată pe fapte reale, cum ar fi un roman polițist sau istoric.  Oferind o carte, vei fi mereu în inima și-n biblioteca persoanei iubite.

Pentru ea: Surprinde-o cu florile ei preferate

Chiar dacă ți se pare un cadou banal, florile sunt o idee excelentă pentru a surprinde persoana iubită, având în vedere faptul că femeile adoră florile și privesc acest gest ca pe unul elegant.

Pentru el: Pregătește-i o cină romantică

Bărbații apreciază gastronomia și adoră să mănânce gustor, iar dacă ești în căutarea unui cadou pentru persoana iubită, află că o cină romantică te poate scoate din această dilemă.

Pentru ea: Organizează o vacanță

O vacanță romantică în doi ar fi cadou perfect pentru persoana iubită, deoarece femeile iubesc să călătorească, să descopere lucruri noi și, mai ales, să se relaxeze, iar prin intermediul unei expediții vor putea realiza acest lucru. Cele mai populare locații romantice- Paris, Veneția, Londra.


    A iubi este însăși legea vieții, este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza ființa umană. Iubirea  însoțește toate celelalte fundamente ale noastre, constituind o forță misterioasă, ce pune stăpânire asupra rațiunii și spiritualității. Dragostea este inepuizabilă, reprezintă acel cadou pe care îl putem oferi la infinit, păstrându-l totodată și în sufletul nostru.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!