4 pași către un An Nou perfect

Anul 2020 a arătat că nu există nimic mai important decât tradițiile, care au farmecul lor în fiecare familie. Timpul petrecut cu cei dragi este considerat pe bună dreptate cel mai valoros, mai ales atunci când există posibilitatea de a petrece 2020 împreună, care ne-a adus multe încercări și ne-a învățat să fim puternici, răbdători și să nu ne pierdem credința în cei mai bun. În fiecare an, în ajunul sărbătorilor, ne amintim de tradițiile și valorile de lungă durată ale familiei care ne înconjoară chiar și în vremuri dificile, învăluindu-ne cu confort și sprijin.

Anul acesta, ne amintim un adevăr important - nu este nimic mai valoros decât un cadou realizat manual. Deci, vă propunem să vă aruncați în atmosfera sărbătorii și să învățați cum să semnați frumos cărți poștale, să împachetați cu măiestrie cadouri, să decorați masa festivă și pregătiți cocktail-uri de Anul Nou!

~~~~~~~~~~~
Semnarea cărților poștale
~~~~~~~~~~~

O carte poștală semnată manual este un semn de reverență al atenției. Cu ajutorul unei cărți poștale puteți exprima acele cuvinte importante care pot fi atât de înfricoșătoare de pronunțat. Arta caligrafiei vă va ajuta să faceți acest lucru mai senzual și mai accesibil, deoarece panta literelor, curbele lor și claritatea liniilor pot spune multe despre adevăratele sentimente ale persoanei care a semnat cardul.

Exersați să desenați linii frumoase de litere folosind orice text caligrafic, memorând mișcările mâinilor. Ulterior, veți putea afișa dorințele dorite ca o copie carbon. Căutați stilul și materialele care vi se potrivesc, de la pensule și stilouri stilografice la cerneluri și vopsele.

Atunci când faceți primii pași în caligrafie, alegeți cuvinte scurte și observați cum arată literele - chiar dacă acestea diferă în înălțime și „sărituri”, principalul lucru este că se combină între ele și să transmită un singur sens. Așadar, completează cadourile pentru prietenii tăi dragi, cu o notă rafinată cu o urare magistrală scrisă “Happy New Year!” sau “Merry Christmas!” 

~~~~~~~~~~~
Împachetarea cadourilor
~~~~~~~~~~~

Dacă abilitatea de a împacheta frumos un cadou în hârtie pare o superputere, atunci nu ați îndeplinit încă instrucțiuni clare. Adesea, pentru a împacheta un cadou, este suficient să ai la îndemână hârtie cadou și bandă adezivă. 

Vă oferim două idei pentru ambalaje festive simple: cum să decorați frumos o sticlă de alcool și cum să faceți un plic convenabil în care să oferiți lucruri mici drăguțe, cum ar fi o carte și dulciuri, și să înfășurați o eșarfă moale din tricot, astfel încât în ​​această iarnă o persoană dragă să fie mereu înconjurată de căldură. Și amintiți-vă că este important să aveți încredere în imaginația dvs. în decorarea cadourilor, folosind arcuri, paiete, panglici colorate, conuri de brad, ramuri și alte decoruri festive pe care le iubiți.

~~~~~~~~~~~
Decorarea mesei
~~~~~~~~~~~

Decorarea suprafețelor a devenit una dintre tendințele principale ale anului plecat, iar ajunul sărbătorilor este un moment minunat pentru a vă arăta toată creativitatea. Nu este un secret faptul că atmosfera de Anul Nou și de Crăciun depinde în mare măsură de modul în care este pregătită masa.

Există mai multe reguli de bază care vă vor ajuta să aranjați o masă festivă nu mai rea decât un profesionist. Mai întâi trebuie să vă decideți asupra temei petrecerii. Pentru ca atributele de Anul Nou și Crăciun să se încadreze în gama generală, utilizați decorațiuni sezoniere precum ramuri de brad, fulgi de zăpadă, confetti. Determină cu personajele principale ale compoziției și plasează-le în centrul mesei. 

O tendință populară nu numai în modă, ci și în design este straturile. Nu vă fie teamă să diluați paleta principală cu accente mai strălucitoare. De exemplu, șervețele contrastante. Ca ultimă atingere, utilizați elemente decorative care vor crea o dispoziție confortabilă și vor adăuga eleganță: sfeșnice, coastere frumoase pentru bucatele principale, pahare, tacâmuri, carafe și cărți de vizită, vizavi de scaunele fiecăruia dintre oaspeții serii. Un cocktail festiv, care este o plăcere să-l împărtășești cu cei mai apropiați, va fi un sfârșit excelent pentru o astfel de pregătire responsabilă.

Ce ar mai lipsi..? Mirosul… Este primul lucru care ne aduce gânduri în zilele dinaintea sărbătorilor. Aromele de mandarine, ace de pin, scorțișoară și produse de patiserie proaspete se aud în aproape fiecare casă. Dacă intenționați să puneți un brad artificial, atunci un difuzor aromatic persistent sau o lampă de aromă cu ulei esențial de pin vă va permite să uitați de absența atributului principal al Anului Nou. Ei bine, ce sărbătoare fără lumânări parfumate? Nu numai că umple casa cu o aromă bogată, dar sunt și elemente de interior fascinante. Alegeți produse cu compoziții aromatice, care sunt, de asemenea, legate de sărbătorile de Crăciun: citrice, scorțișoară, balsamice, ciocolată, vin fiert… alegerea îți aparține. În combinație cu ghirlande strălucitoare, ele vor crea lumină și muzică, iar dacă alegeți lumânări cu fitile din lemn, vă puteți bucura de sunetul lemnului scârțâit într-un șemineu aprins ...

~~~~~~~~~~~
Cocktailuri
~~~~~~~~~~~

Cultura cocktailurilor se dezvoltă rapid și lovește cu o mulțime de combinații care subliniază spiritul Crăciunului și Anului Nou. În aceste sărbători oferim să ne surprindem oaspeții cu cocktailuri cu răsuciri de Anul Nou, a căror prezentare rafinată ascunde o rețetă accesibilă. 

Christmas Negroni - aperitiv cocktail clasic - va fi un început minunat pentru petrecerea de Revelion. Negroni este al doilea cel mai bine vândut cocktail din lume. Istoria sa se întoarce la începutul secolului al XX-lea în Florența, când cocktail-ul dulce-amărui a fost pregătit pentru prima dată de Camillo Negroni. În proporții egale, Negroni este compus din gin, vermut roșu dulce și amar. Siropul picant va adăuga un gust ușor de Crăciun cocktailului.

Pentru a face un Christmas Negroni, răciți un pahar scurt (Old Fashioned Glass) punând gheață în el. Apoi folosiți un agitator pentru a amesteca bine siropul picant, amar, vermut, gin și gheață. Se toarnă cocktailul terminat în pahar, decorându-l cu un inel de portocală și anason stelat. 

Ingrediente pentru cocktail:

- 10 ml sirop picant;
- 30 ml bitter italian;
- 30 ml vermut dulce;
- 30 ml Tanqueray Nr. Zece gin;
- Gheaţă;
- Portocală și anason stelat (pentru servire).

Ingrediente pentru siropul picant:

- 200 g zahăr;
- 200 ml apă;
- 6 boabe de piper negru;
- 4 garoafe întregi;
- 2 batoane de scorțișoară;
- 2 buc. anason stelat:
- 1-2 fâșii de coajă de portocală.

Pentru a prepara siropul, combinați într-o cratiță apa, zahărul, piperul negru, cuișoarele, scorțișoara, anasonul stelat și coaja de portocală. Aduceți siropul la fiert și mențineți timp de câteva minute. Apoi înlăturați de pe foc și răciți. Strecurați siropul finit printr-o sită într-un castron sau într-un recipient etanș (siropul poate fi păstrat în frigider timp de aproximativ o lună).

Sărbători Fericite și Un An Nou Magic! Fii tu, sursa de energie și feerie pentru cei dragi, iar MakeUp te va ajuta în realizarea misiunii date!

Sursa: https://vogue.ua/

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!