K-beauty: cosmetice coreene pentru bărbați

Un bărbat frumos cu un aspect bine îngrijit și un ten radiant, nu mai este doar un mit. Potrivit studiilor, un exterior atractiv constituie un avantaj major în procesul de afirmare pe plan social și profesional, iar bărbații din Coreea au demonstrat acest lucru în nenumărate rânduri!
Chiar dacă societatea sud-coreeană este una conservatoare, aceasta promovează un ritual minuțios de îngrijire. Bărbații investind circa 495 de milioane de dolari pentru achiziționarea produselor de îngrijire într-un singur an, ceea ce rezultă 21% din piața mondială.
De altfel, țara cu 19 milioane de bărbați este și cea mai mare piață de produse cosmetice pentru îngrijire. În Coreea de Sud, frumusețea bărbaților este un " indice al succesului social".

 Măștile din țesut: beneficiile pentru pielea bărbaților
Majoritatea bărbaților sunt familiarizați cu îngrijirea obișnuită a tenului: apă, săpun, gel de ras și loțiune după ras. În timp ce un coreean obișnuit folosește până la 20 produse cosmetice diferite pe lună! Prin urmare,  rămân atractivi și tineri chiar și după vârsta de 40 de ani.
În Coreea, măștile din țesut sunt un adevărat cult. Bloggerii, actorii și cântăreții le folosesc pentru a evita apariția micilor imperfecțiuni ale tenului. Pielea bărbaților, deși este cu mult mai fermă decât cea a femeilor,  se confruntă adesea cu apariția acneei și a punctelor negre. 


Masca facială oferă multiple proprietăți:
- curăță profund;
- echilibrează glandele sebacee;
- menține nivelul optim de umiditate în celule și hidratează țesuturile;
- purifică și micșorează porii dilatați;
- combate îmbătrânirea prematură.


Curățare dublă: ritual de purificare a tenului
Sistemul dublu de curățare presupune aplicarea unei varietăți largi de produse cosmetice, precum:
- Gel-spumă
Spumă densă este capabilă să îndepărteze excesul de sebum cutanat, să normalizeze circulația capilară, să amelioreze acneea și să curețe profund epiderma;
-  Gel-peeling
După curățarea profundă, va trebui să „elimini” pielea cheratinizată, pentru a permite "respirarea" porilor. Iar pentru a optimiza procesul de exfoliere, folosește o perie de masaj pentru curățarea temeinică a pielii;
-Cremă de față
Dacă ai pielea uscată sau problematică, trebuie să utilizezi sistematic o cremă hidratantă cu efect intensiv. Textura densă va menține nivelul optim de umiditate în celule și va combate apariția peeling-ului, lăsând un aspect moale și catifelat.


Toner coreean: curățare profundă
În Coreea, un pas important în îngrijirea pielii este aplicarea tonicului sau a tonerului. Anterior, acesată etapă era practicată doar de femei, însă la scurt timp, bărbații au introdus produsul în rutina lor zilnică! Acesta înlătură toate reziduurile cosmetice, cum ar fi gelul sau spumă de ras, precum și celulele cheratinizate. Normalizează echilibrul pH-ului și întărește bariera protectoare  a epidermei. Tonicul este potrivit pentru tenul problematic, deoarece nu permite acumularea bacteriilor în pori și combate apariția inflamației, erupțiilor cutanate, acneei. Produsul lasă tenul neted, luminos și radiant.
 

Prima regulă în ritual zilnic de îngrijire constă în respectarea tuturor etapelor esențiale, pentru a evita apariția micilor imperfecțiuni ale pielii.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!