Despre calitatea mărfurilor

 Cu mândrie putem afirma că toate produsele prezentate de magazinul nostru sunt originale!

 

Pentru că apreciem încrederea ta, tindem să colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, furnizori de produse la cele mai mari rețele comerciale din Uniunea Europeană. Totodată confirmăm cu certitudine calitatea înaltă a produselor cosmetice și parfumurilor prin întreg pachet de documente vizate de legislația Uniunii Europene, utilizând, de asemenea, propriul sistem de control al aprovizionării.

 

Suntem interesați în satisfacerea dorințelor a clienților noștri, astfel avem grijă să asigurăm corectitudinea și actualitatea informației pe paginile magazinului on-line Make-Up. În același timp, politica de prețuri nu afectează calitatea sortimentului.

 

ATENȚIE! Imaginile și ingredientele produselor de pe site pot varia (ca urmare a rebrandingului sau în funcție de nuanțele compoziției), datorită dreptului producătorului de a modifica aspectul și caracteristicile produsului fără notificare prealabilă, fapt ce nu afectează asupra calității lor. Îți recomandăm să citești compoziția exactă a produsului de pe ambalaj, pentru cele mai actualizate informații.

 

Suntem o echipă care își răsfață clienții cu produse de calitate înaltă. Doar împreună putem face lumea mai frumoasă!

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!