Metode de plată

Suntem mulți și toți diferiți când e vorba de gusturi și preferințe, iar în zilele noastre achizițiile online devin o rutină simplă și comodă. Magazinul MAKEUP pune la dispoziție o gamă largă de produse originale, oferte și promoții atractive dar și moduri de plată diferite, adaptate pentru necesitățile fiecărui client. La achiziționarea produselor tale preferate pe site-ul www.makeup.ro, pentru finalizarea și confirmarea tranzacției ai două opțiuni de plată.

Printre cele mai convenabile sunt, plata în numerar la livrarea produsului și plata prin intermediul cardului.

 

1. Plata în numerar.

Dacă din anumite motive nu poți efectua plăți în avans, cea mai bună alegere ar fi să achiți suma comenzii prin intermediul curierului, la livrarea produsului. Recomandabil să ai suma exactă pentru a evita cazuri în care curierul nu poate elibera rest.

 

2. Cardului bancar (Adyen)

Cardul bancar este forma de bază a plăților online. Pentru a face plata prin intermediul acestuia, e necesar să completezi un formular în care să indici: numărul de card, data expirării și numărul de securitate CVV situat în spatele cardului. Această metodă este foarte sigură deoarece îți oferă o soluţie de tranzacționare rapidă, solidă şi sigură prin certificate de securitate SSL (Secure Socket Layer).
După ce ai introdus toate datele, plata va fi executata imediat, iar banii vor fi transferați din contul tău în contul magazinului nostru. 

Indiferent de modul de plată preferat, MAKEUP îți mulțumește pentru cumpărături și te așteaptă cu noi comenzi!

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!