Frumusețe fără hotare

Bine ați venit în nemărginita lume MAKEUP! Peste 340 de milioane de utilizatori din diverse țări ne încântă cu prezența lor pe site, achiziționând anual circa 50 de milioane de produse cosmetice. Aici permitem clienților să-și manifeste capriciile prin exigență, fără a le crea confuzii și stări de îndoială.

MAKEUP a cucerit deja inimile clienților din 25 de țări, inclusiv Franța, Germania, Italia, Spania, Elveția și Marea Britanie. Fiecare dintre acestea au acceptat beauty-retail-ul nostru, permițându-ne să ne manifestăm liber și să bucurăm cetățenii europeni printr-o abordare individuală, produse cosmetice de înaltă calitate și livrare rapidă. Frumusețea nu formează bariere și hotare, drept motiv, zilnic continuăm să ne dezvoltăm și să ne extindem orizonturile MAKEUP, creând un adevărat beauty-univers. 

Colecție unică

Peste 2.000 de mărci și 143.000 de produse — echipa noastră cunoaște toate tendințele actuale și descoperă noi branduri, care au potențial să cucerească adevărații iubitori de produse cosmetice și parfumuri. Bestselleruri mondiale, produse noi, premiere exclusive, parfumuri, mărci de lux — sortimentul MAKEUP este actualizat constant și contribuie la realizarea celor mai inovatoare experimente beauty.

Produse originale

MAKEUP este autorizat și activează în baza unor contracte directe cu cele mai mari branduri de lux. YSL, Lancome, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estee Lauder, Clinique... Suntem mândri să spunem că lucrăm direct cu furnizori oficiali și vă oferim doar produse autentice.

Shoppingul viitorului

Ai observat că shopping-harta produselor tale cosmetice îți creează deseori  incomodități la capitolul organizare și amplasare? Șamponul preferat îl găsești într-un salon din apropiere; rimelul și tușul - într-un singur lanț de magazine, produsele cosmeceutice - exclusiv în farmacii. Iar parfumul favorit sau paleta de farduri este complet într-un alt colț al planetei! Credem că este timpul să oprim maratonul epuizant pentru a suplini stocurile și pentru a găsi oferte speciale! Suntem împotriva “legăturilor “cu anumite lanțuri de magazine și farmacii, ce creează iluzia că doar ei oferă „ produse și oferte exclusive”. MAKEUP a colectat în sortiment toate categoriile existente și o diversitate largă de produse cosmetice din cele mai îndepărtate colțuri ale lumii - de la mass-market,  la cele de lux. Sistemul modern de control al prețurilor, monitorizarea știrilor actuale și  livrarea convenabilă îți permit să te bucuri de cumpărături, economisind timp pentru cele mai importante lucruri. De-a lungul anilor, MAKEUP a devenit sinonim cu “shopping confortabil” și ne îmbunătățim serviciile în fiecare zi! 

Frumusețe și confort

Reducem la minimum necesitatea de a consuma timpul, energia și emoțiile clienților, prin promovarea cumpărăturilor online, îmbunătățind sistematic site-ul. Folosind camera smartphone-ului dvs. și beauty-scanerul nostru, în doar câteva secunde veți găsi produsul care vă interesează pe pagina MAKEUP. Nu este necesar să căutați recenzii despre produse pe internet — comunitatea noastră mondială își împărtășește zilnic impresiile despre achizițiile lor, ajutându-i pe ceilalți să facă alegerea corectă. De asemenea, oferim asistență pentru clienți, asigurată de experții brandurilor populare — în acest sens trebuie doar să plasați o întrebare pe pagina produsului care vă interesează. Sistemul eficient de contabilitate, prelucrarea și pregătirea comenzilor în depozite, serviciul nostru de curierat și parteneriatul cu companiile de logistică, permit clienților să primească rapid și comod toate comenzile. Noi vă economisim timpul pentru lucruri cu adevărat importante!

Trenduri și tendințe mondiale

MAKEUP îți cunoaște preferințele, gândurile și visele. În fiecare an, clienții noștri primesc peste 1 milion de daruri. Mostre, miniaturi, testere, promoții, premii valoroase și oferte speciale — tindem mereu să descoperim noi și noi mărci, pentru a vă putea găsi favoritele.

Beauty Club

MAKEUP — media-imperiul frumuseții. Imagini, teste, secrete și sfaturi ale experților avizați — toate acestea le puteți găsi în MAKEUP Beauty Club! Peste 2 milioane de abonați pe Facebook, circa 700 mii de urmăritori pe Instagram, Youtube-canal, online-digest, beauty-blog și în jur de 2 milioane de recenzii la produse — de-a lungul anilor am construit un portal informațional unic și am câștigat încrederea oamenilor din întreaga lume. Alătură-te comunității MAKEUP și promovează adevărata frumusețe!

Contacte

SUNTEM MEREU LA DISPOZIȚIA DVS!

Trimiteți mesaj pe adresa , sau apelați
037 71 01 536

Zilnic de la 7:55 la 20:05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!