Frumusețe fără hotare

 

Bine ai venit în lumea fascinantă MAKEUP! Site-ul care este vizitat anual de peste 340 de milioane de clienți din diferite țări, cu peste 50 de milioane de produse achiziționate.

Credem că frumusețea nu are granițe și nici bariere, motiv pentru care oferim acces la o varietate nesfârșită de produse și servicii pentru toți amatorii de produse beauty.

Scopul nostru este să-ți oferim exact ceea de ce ai nevoie, și poate chiar mai mult.

Unul dintre cele mai mari magazine online de produse de frumusețe din Europa, MAKEUP operează deja cu succes în 36 de țări, printre care Franța, Italia, Germania, Elveția, SUA și Regatul Unit. În fiecare zi continuăm să lucrăm pentru tine, extinzând orizonturile frumuseții și creând o lume uimitoare în materie de beauty.

  

Cea mai variată gamă de produse cosmetice

Cu peste 3.000 de branduri și 164.000 de produse, echipa noastră știe exact ce este la modă astăzi și ce mărci vor face furori printre adevărații pasionați de produse cosmetice și parfumuri. Cele mai bine vândute produse la nivel mondial și produse noi, noutăți exclusive, parfumuri rare, branduri din întreaga lume - le găsești pe toate pe MAKEUP! Platforma noastră se extinde în mod constant, oferindu-ți posibilitatea de a experimenta și de a-ți realiza cele mai îndrăznețe idei.

 

Parteneriate oficiale cu branduri de top

MAKEUP este autorizat și lucrează în baza unor contracte directe cu cele mai renumite branduri de lux: YSL, Lancôme, Biotherm, Armani, Prada, Valentino, Estée Lauder, Clinique, etc. Suntem mândri să colaborăm cu furnizorii oficiali și să oferim doar produse originale, colecții unice și beneficii suplimentare din partea mărcilor.

 

Showroom-uri pentru o alegere bună

Mărci de lux de top, parfumuri unice de nișă, produse cosmetice și profesionale - toate pot fi găsite în showroom-urile MAKEUP, unde poți primi sfaturi de specialitate, poți fi supus unor diagnostice de înaltă tehnologie pentru particularitățile pielii tale, poți face o selecție individuală de produse de îngrijire a pielii și poți testa tot ceea ce te interesează.

Două showroom-uri spațioase funcționează la Kiev (centrul comercial Atmosfera) și la Varșovia (Volia Park). Clienții fideli beneficiază de prețuri speciale!

 

MAKEUP Beauty Atelier

Suntem specializați în industria frumuseții de mulți ani, colaborând cu branduri și experți de top, ceea ce ne-a permis să reunim artizani de primă clasă, produse de frumusețe unice, talent și tehnologie într-un singur spațiu - MAKEUP Beauty Atelier. La MAKEUP Beauty Atelier din Varșovia sunt disponibile servicii de styling și îngrijire a părului, produse terapeutice și tratamente de înaltă tehnologie.

De luni până sâmbătă, între orele 10:00 și 21:00. Telefonați pentru o programare: +48 602 661 809 E-mail: [email protected]

 

Lumea frumuseții în tendințe

MAKEUP este conștient de preferințele, gândurile și visele tale! În fiecare an, clienții noștri primesc mai mult de 1 milion de cadouri. Mostre, produse mini, promoții constante, provocări cu premii valoroase și oferte speciale - ne străduim mereu să descoperim ceva nou pentru tine și să te ajutăm să-ți găsești produsele preferatele!

 

Grijă față de viitor

Scopul nostru este de a vedea frumusețea în toate manifestările sale unice, de a o evidenția și de a o crea în lumea din jurul nostru...

Ne pasă de viitorul planetei și lucrăm constant la proiecte de reciclare și de consum conștient. Am renunțat treptat la utilizarea polietilenei pentru ambalarea coletelor, înlocuind-o cu hârtie, care, la fel ca și cutiile noastre de marcă, este reciclabilă. În 2022, am introdus un echipament special care ne-a permis să folosim bandă adezivă ecologică în procesul de ambalare.

Susținem mărcile cărora le pasă de mediul înconjurător și oferim clienților informații despre inovațiile sustenabile actuale în materie de ambalaje și ingrediente. Vegan, Bio, PETA - cu un filtru special, clienții noștri pot găsi cu ușurință produse care au certificările corespunzătoare.

 

Spațiu de inspirație

Recenzii, mostre, teste, secrete și sfaturi de specialitate... Descoperă spațiul care oferă inspirație. Peste 2 milioane de urmăritori pe Facebook, 700.000 de urmăritori pe Instagram, un canal TOP pe YouTube, un Digest online, un blog editorial de frumusețe, 3 milioane de recenzii, o comunitate specială numită Makeup Club pentru schimbul de sfaturi și experiențe de frumusețe - am construit un portal de informații unic și am câștigat un număr enorm de urmăritori.

Alătură-te comunității MAKEUP și fă istorie în materie de frumusețe!

Contacte

SUNTEM MEREU LA DISPOZIȚIA TA!

Trimite-ne un mesaj pe adresa , sau apelează-ne
037 71 01 536

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!