Despre magazin - MAKEUP

 

MAKEUP este un magazin online cu sediul și depozit principal în Polonia, care se ocupă cu comercializarea produselor Beauty. Aici aveți posibilitatea să alegeți dintr-o varietate mare de branduri și produse cunoscute.

  

Asigurăm calitatea

Încrederea clienților constituie un element important pentru noi. De aceea, colaborăm doar cu reprezentanții oficiali, care garantează calitatea produselor livrate în cele mai mari rețele comerciale din Europa. Produsele au certificate prevăzute de legislația europeană. În afară de aceasta, magazinul are propriul sistem de control, care asigură cele mai bune produse.

 

Livrare accesibilă

MAKEUP livrează produse pe întreg teritoriul României. După efectuarea comenzii, coletul este trimis din Polonia la locul indicat în formular. Comanda o puteți ridica la un punct de ridicare specific din zona dvs. sau primi prin curier direct la ușă.

 

Returnare

În cazul în care nu sunteți satisfăcută de produs , vă punem la dispoziție un sistem de returnare. Aveți posibilitate să întoarceți produsul în termen de 14 zile de la primirea comenzii, completând formularul necesar. Cererea va fi procesată imediat și se va rambursa suma achitată în contul personal.

 

Contacte

SUNTEM MEREU LA DISPOZIȚIA DVS!

Trimiteți mesaj pe adresa , sau apelați
037 71 01 536

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Revenim cu apel!

O lume a frumuseții prin o singură atingere: descărcați aplicația MAKEUP

Faceți click pe pe “Partajare” 
selectați “Pe ecran “Acasă” 

Faceți click pe “Adăugați pe ecranul principal” din meniul browserului.

Pictograma aplicației va fi afișată pe ecranul dvs. Și veți putea în orice moment să vă bucurați de o nouă achiziție.