Politica de retur

Retragerea fără motiv

Suntem receptivi față de clienții noștri, de aceea am elaborat un procedeu sigur și comod în cazul în care ați decis să vă retrageți din acordul de vânzare-cumpărare. 

Astfel vrem să vă aducem la cunoștință că Clientul poate să se retragă dintr-un acord fără a explica motivul, în termen de 14 zile din momentul achiziționării produselor.

Însă dacă este posibil vă rugăm să menționați din ce cauză renunțați la produs pentru a ne ajuta să îmbunătățim calitatea serviciilor noastre.

 

Important:

 

În conformitate cu art.16 lit. e al DIRECTIVEI 2011/83/UE A PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI A CONSILIULUI din 25 octombrie 2011, sunt exceptate de la dreptul de returnare bunurile:
- care nu pot fi returnate din motive de protecție a sănătății sau din motive de igienă și care au  fost deschise de consumator, indiferent daca acestea, au fost sau nu utilizate după deschidere (ex.: rezerve de periute dinti, cosmetice);
- de îngrijire personală, care au fost deschise (aparate de ras, epilatoare, aparate de tuns, aparate îngrijire corporală, periuțe de dinți, irigatoare bucale, perii rotative, placă pentru păr, vibratoare, aparate de masaj);
- care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârîeturi, șocuri, urme de folosire și/sau intervenții neautorizate etc.   

Pentru a putea exercita dreptul de retragere, este suficient să ne comunici decizia ta de a te retrage din contractul de cumpărare, în termenul mai sus menționat iar solicitarea ta va fi analizată și vei fi informat referitor la decizia finalè. Este necesar să expediezi pozele produselor pentru care soliciți efectuarea returului (să conțină și informația legată de produs: batch code, cod de bare). Solicitarea o poți face prin intermediul unei scrisori la adresa [email protected] sau ne poți apela  la numărul de telefon 0377101536

Returnarea produselor se face prin intermediul curierului, solicitat de către magazin pentru a fi posibilă urmărirea coletului până în momentul recepționării.

 

Clientul va fi considerat responsabil pentru orice reducere a valorii produselor, ca o consecință a manipulării acestora în alt mod decât cel necesar pentru a se familiariza cu natura, proprietățile și funcționalitatea produsului.

Produsul urmează a fi returnat în ambalajul său original, intact, însoțit de formularul de retur, vezi aici. Produsele pot fi împachetate în cutia în care au fost expediate, iar în caz că aceasta nu a fost păstrată, poți utiliza oricare altă cutie simplă, potrivită pentru acest scop. 

 

Rambursare

 

Rambursarea banilor se face conform termenilor prevăzuți de legislație - 14 zile lucrătoare.

Modul de rambursare depinde de metoda de plată pentru care ai optat.

În cazul achitării prin intermediul platformei de plată online, rambursarea va avea loc la fel prin acest procedeu direct în contul tău.

În cazul achitării prin ramburs, pentru rambursarea banilor va fi necesar să ne prestezi datele bancare, mai exact IBAN (24 caractere) și codul SWIFT, prin intermediul cărora banii vor fi returnați în cont.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!