Politica de retur

Returnarea produselor cosmetice, achiziționate pe site-ul Make-up, poate fi solicitată efectuând următorii pași.

1. Completați formularul de retur a produsului.


Cumpărătorul are la dispoziție 14 zile calendaristice pentru returnarea produselor. Produsele cosmetice care au fost desigilate sau folosite nu vor fi acceptate. Pentru efectuarea returului completați următorul formular.


2. Produsele livrate care prezintă deteriorări și sunt de o calitate necorespunzătoare, le puteți returna completând formularul de retur.

Printați formularul de retur, fotografiați coletul primit și expediați fișierele la adresa electronică. Imaginea produsului va simplifica modalitatea de returnare a bunurilor și va asigura rambursarea sumei achitate.

3. Modalitate de returnare.

Dacă ați ales opțiunea de livrare Coletaria.ro, dispuneți de 2 modalități:

1. Luați legătura cu un curier(indiferent de compania de curierat)
Se oferă serviciul Contra ramburs, serviciu a cărui particularitate constă în achitarea curierului pentru livrarea coletului la punctul de destinație.
Coletul îl prezentați expeditorului împreună cu ID-ul companiei.

2. Contactați compania noastră printr-un apel telefonic, pentru a vă oferi AWB-ul cu care o să puteți lăsa coletul la orice punct Coletaria.ro

 

Dacă ați ales opțiunea de livrare prin Urgent Cargus sau Fan Courier:

După ce ați convenit cu managerul detaliile returnării și ați completat actele necesare, ambalați produsul într-o cutie și așteptați să fiți contactat de curierul nostru pentru a prelua coletul de la dvs.

Asigurați-vă că ați îndeplinit condițiile menționate mai sus, în caz contrar, procedura de retur nu va fi posibilă.

4. După recepționarea coletului, timp de 14 zile, clientul va fi contactat de către departamentul Relații Clienți și va fi anunțat cu privire la rambursarea sumei în contul specificat. Suplimentar, clientul va primi detalii prin e-mail referitor la comandă.

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!