Reclamații

Magazinul online Makeup.ro garantează că toate produsele oferite sunt 100% originale. Cu toate acestea, există riscul ca unele produse să nu satisfacă toate așteptările clientului (culoare, consistență etc.) sau să suporte daune în timpul transportului. În acest caz, magazinul nostru este deschis să colaboreze cu clienții, iar fiecare opinie este importantă pentru noi. Prin urmare, fiecare recenzie primită ne ajută să îmbunătățim calitatea serviciilor prestate.

Cum depuneți o reclamație?
Pentru a depune o reclamație este necesar să completați următorul formular. Acesta trebuie transmis la adresa de e-mail [email protected], de asemenea trebuie tipărit, completat și atașat în coletul cu produse.

După ce ați discutat cu managerul nostru pentru a returna produsele, așteptați un apel de la curier, care va veni la adresa dvs. pentru a ridica coletul. Banii vor fi rambursați în contul bancar personal, care va fi indicat în formularul de retur, transmis anterior.
Nu uitați să împachetați produsele într-un mod sigur, astfel încât acestea să nu fie deteriorate în timpul transportării. Vă recomandăm să returnați produsele în cutia lor originală.

 Dacă aveți întrebări, nu ezitați să ne contactați la nr. de telefon: 037 71 01 536.

Examinarea plângerilor

Magazinul online Makeup.ro are la dispoziție 14 zile lucrătoare pentru a procesa reclamația. În calitate de client, aveți dreptul: de a anula contractul de vânzare-cumpărare a produsului, de a înlocui produsul deteriorat cu unul nou, de a cere repararea gratuită sau de a reduce prețul acestui produs. Iar noi vom încerca să soluționăm plângerea într-un timp rezonabil, fără a vă crea disconfort.

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Noi vă sunăm înapoi!