Beauty club

Îți oferim un cadou special 
cu ocazia zilei tale de naștere!

MakeUp Beauty Club te încântă cu o mică surpriză, oferindu-ți posibilitatea de a-ți alege în dar orice produs de pe site-ul nostru oficial.

Ce veți obține: orice produs de pe site-ul nostru în dar sau o reducere corespunzătoare în sumă de până la 10 RON. Cadoul este oferit automat la plasarea unei comenzi în valoare de 29 RON, iar dacă comanda plasată depășește suma de 99 RON - vă oferim în dar 20 RON. Mai mult decât atât, darul va fi însumat cu ofertele promoționale și alte reduceri curente. .

Ce trebuie să faceți: introduceți data de naștere pe contul dvs. și așteptați scrisoarea de felicitare. La următoarea comandă în sumă de 29 RON, automat veți primi un cadou în valoare de 10 RON. În cazul în care valoarea comenzii depășește suma de 99 RON, vă oferim în dar 20 RON. Nu este necesar să prezentați documentele personale la primirea cadoului, fiind suficiente doar datele din înregistrare.

Întrebări populare

Te invităm în lumea modei, 
Fii mereu frumoasă!

Îți place să fii mereu în centrul atenției, să experimentezi și să abordezi un stil inedit, plin de personalitate și originalitate?! Pentru a-ți contura o imagine demnă de invidiat, te ivităm în clubul femeilor stilate MakeUp Beauty Club, unde vei reuși să ieși în evidență, afirmându-te prin rafinament și delicatețe. Delectează-te cu cele mai noi tendințe și preferințe în materie de modă și frumusețe.

Integrându-te în această selectă comunitate, îți oferim următoarele oportunități: accesul direct la articole fashion & beauty, unde sunt abordate cele mai noi tendințe, idei creative și artistice. Sfaturile, sugestiile și recomandările noastre te vor îndemna să urmărești, în cele mai mici detalii, evoluția modei, modelându-ți sublim propriul stil.

Istoricul comenzilor

Îți mai amintești nuanța de farduri pe care ai achiziționat-o cu o lună în urmă sau rujul roșu care-ți accentuează feminitatea, atunci când mergi la o cină romantică?! Unul dintre avantajele MakeUp Beauty Club este că mereu poți verifica istoricul comenzilor, fiindu-ți pusă la dispoziție toată lista produselor achiziționate.

Îți oferim: : o listă ordonată a tuturor comenzilor din trecut, având acces rapid la toate produsele tale preferate, urmărind actualizările lor pe site.

Pentru înfăptuirea acestei opțiuni este necesar să: realizezi cumpărături online utilizând datele de autorizare în contul tău personal. Istoricul achizițiilor va fi salvat automat, doar numai dacă ești înregistrat pe site.

Profită de cele mai avantajoase promoții de la branduri mondiale

O nouă lansare de parfum a faimosului brand Chanel, un nou ruj stilat sau apariția unei noi arome, nuanțe sau texturi rafinate, toate aceste invenții revoluționare le poți găsi doar în MakeUp Beauty Club. Cele mai recente promoții și cadouri de brand sunt afișate în exclusivitate pentru membrii clubului MakeUp.

Îți oferim: acces la publicații periodice ce conțin rezumate informaționale cu referire la produse. Fii la curent cu toate reducerile și ofertele lansate de renumitele mărci de talie internațională, primind un mesaj informativ prin e-mail.

Pentru a putea obține aceste informații, este nevoie să: specifici adresa de e-mail în contul personal, iar noi de două ori pe lună îți vom expedia toate promoțiile și ofertele diponibile de care poți beneficia.

Изменить свой email вы всегда можете в личном кабинете.

Produse favorite

Realizând un plan secret al dorințelor, poți monitoriza traseul și evoluția ta în materie de preferințe.

Îți oferim: abilitatea de a colecta într-o singură listă toate produsele pe care le aștepți sau pur și simplu intenționezi să le încerci. Făcând o listă de dorințe, poți urmări cu ușurință disponibilitatea mărfurilor și prețul lor actual. În plus, nu este necesar să-ți amintești care este produsul care te-a cucerit ultima dată, deoarece toate preferințele tale sunt la îndemână!

Ce este necesar pentru aceasta: conectează-te la contul personal utilizând datele membrului MakeUp Beauty Club - autentificare și parolă. Găsește produsul dorit de pe site și utilizează butonul "adăugă la favorite" și plasează-l în lista de dorințe.

Zilnic de la 7.55 la 20.05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Setați o nouă parolă

Revenim cu apel!