Beauty club

Îți oferim un cadou special 
cu ocazia zilei tale de naștere!

MakeUp Beauty Club te încântă cu o mică surpriză, oferindu-ți posibilitatea de a-ți alege în dar orice produs de pe site-ul nostru oficial.

Ce veți obține: o reducere corespunzătoare în sumă de 10 RON. Reducerea va fi aplicată automat la plasarea unei comenzi în valoare de 29 RON, iar dacă comanda plasată depășește suma de 99 RON - vă oferim în dar 20 RON. Mai mult decât atât, darul va fi însumat cu ofertele promoționale și alte reduceri curente. .

Ce trebuie de făcut: indicați data nașterii în cabinetul personal, confirmați acordul dumneavoastră de a primi înștiințări în secțiunea "Gestionarea notificărilor", așteptați scrisoarea de felicitare și puteți alege un cadou la următoarea comandă. Nu este necesar să prezentați actele de identitate în timpul recepționării coletuluui mult așteptat - pentru noi sunt suficiente datele înregistrate.

Întrebări populare

Te invităm în lumea modei, 
Fii mereu frumoasă!

Îți place să fii mereu în centrul atenției, să experimentezi și să abordezi un stil inedit, plin de personalitate și originalitate?! Pentru a-ți contura o imagine demnă de invidiat, te ivităm în clubul femeilor stilate MakeUp Beauty Club, unde vei reuși să ieși în evidență, afirmându-te prin rafinament și delicatețe. Delectează-te cu cele mai noi tendințe și preferințe în materie de modă și frumusețe.

Integrându-te în această selectă comunitate, îți oferim următoarele oportunități: accesul direct la articole fashion & beauty, unde sunt abordate cele mai noi tendințe, idei creative și artistice. Sfaturile, sugestiile și recomandările noastre te vor îndemna să urmărești, în cele mai mici detalii, evoluția modei, modelându-ți sublim propriul stil.

Ce trebuie de făcut: indicați adresa de email în cabinetul personal, secțiunea "Gestionarea notificărilor", confirmați acordul de a primi un review al tuturor noutăților apărute, reduceri, promoții, precum și alte notificări utile ale clubului. Nu uitați să verificați căsuța poștală și să vizitați mai des compartimentul "Blog" pe site-ul nostru.

Cadou aniversar!

Sărbătorim după regulile noastre! La plasarea primei comenzi de pe contul tău, înregistrăm automat data acesteia și te vom felicita în ziua aniversării!

Ce vei obține: una dintre surprizele propuse de  MAKEUP. Acestea pot fi accesorii sau alte produse cosmetice.

Ce trebuie să faci pentru obținerea acestui lucru: : adăugă în coș produse în valoare de minim 45 RON, iar în timpul plasării comenzii, după datele de autentificare/parolă, programa îți va sugera mai multe cadouri din care va trebui să alegi unul singur. Surpriza va fi disponibilă în următoarele 2 săptămâni după aniversare. Nu uita să te abonezi la newsletter-urile noastre, iar noi îți vom reaminti de cadoul care te așteaptă. Poți beneficia de această ofertă doar o singură  dată, iar pentru anul viitor te așteaptă o altă surpriză, deci rămâi alături de noi pentru a face lumea mai frumoasă!  

Profită de cele mai avantajoase promoții de la branduri mondiale

O nouă lansare de parfum a faimosului brand Chanel, un nou ruj stilat sau apariția unei noi arome, nuanțe sau texturi rafinate, toate aceste invenții revoluționare le poți găsi doar în MakeUp Beauty Club. Cele mai recente promoții și cadouri de brand sunt afișate în exclusivitate pentru membrii clubului MakeUp.

Îți oferim: acces la publicații periodice ce conțin rezumate informaționale cu referire la produse. Fii la curent cu toate reducerile și ofertele lansate de renumitele mărci de talie internațională, primind un mesaj informativ prin e-mail.

Ce trebuie de făcut: indicați adresa de email în cabinetul personal, secțiunea "Gestionarea notificărilor", setați abonările "anunță disponibilitatea" care doriți să le primiți și nu uitați să verificați căsuța de email. Vă informăm referitor la toate promoțiile interesante de care puteți beneficia din partea MAKEUP.

Produse favorite

Realizând un plan secret al dorințelor, poți monitoriza traseul și evoluția ta în materie de preferințe.

Îți oferim: abilitatea de a colecta într-o singură listă toate produsele pe care le aștepți sau pur și simplu intenționezi să le încerci. Făcând o listă de dorințe, poți urmări cu ușurință disponibilitatea mărfurilor și prețul lor actual. În plus, nu este necesar să-ți amintești care este produsul care te-a cucerit ultima dată, deoarece toate preferințele tale sunt la îndemână!

Ce este necesar pentru aceasta: conectează-te la contul personal utilizând datele membrului MakeUp Beauty Club - autentificare și parolă. Găsește produsul dorit de pe site și utilizează butonul "adăugă la favorite" și plasează-l în lista de dorințe.

Istoricul comenzilor

Îți mai amintești nuanța de farduri pe care ai achiziționat-o cu o lună în urmă sau rujul roșu care-ți accentuează feminitatea, atunci când mergi la o cină romantică?! Unul dintre avantajele MakeUp Beauty Club este că mereu poți verifica istoricul comenzilor, fiindu-ți pusă la dispoziție toată lista produselor achiziționate.

Îți oferim: : o listă ordonată a tuturor comenzilor din trecut, având acces rapid la toate produsele tale preferate, urmărind actualizările lor pe site.

Pentru înfăptuirea acestei opțiuni este necesar să: realizezi cumpărături online utilizând datele de autorizare în contul tău personal. Istoricul achizițiilor va fi salvat automat, doar numai dacă ești înregistrat pe site.

Pentru a deveni membru al MAKEUP Beauty club și abonare la notificări

Zilnic de la 7:55 la 20:05
Solicitați un apel
Coș(0)

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!