Dragobetele sărută fetele!

Iubirea cuprinde o complexitate de sentimente umane, deține multiple limbaje și poate fi percepută în diverse moduri, raționale sau spirituale. Februarie constituie luna iubirii, perioada cuceririlor și a noilor începuturi. Dacă încă nu ți-ai găsit jumătatea, acum este momentul potrivit să acționezi. Trebuie doar să acorzi o atenție suplimentară aspectului fizic, emanând o energie radiantă din interior spre exterior. Buzele reprezintă un simbol al senzualității, iar îngrijirea acestora nu este un lucru de neglijat. Lasă-te cuprinsă de vraja iubirii și colectează săruturi memorabile. În cele ce urmează îți sugerăm cele mai eficiente metode de îngrijire a buzelor, pentru un volum vizual irezistibil și un aspect impecabil.

Exfoliere intensivă
Exfolierea  și aplicarea măștilor, constituie o metodă naturală de  îngrijire a buzelor. Procesul de exfoliere a țesuturilor de la suprafața buzelor, saturează celulele cu oxigen, conferind un aspect neted și catifelat. Acesta stimulează circulația sangvină, asigurând un volum suplimentar. Pentru  evitarea leziunilor în timpul procedurii cosmetice, este recomandată aplicarea unui balsam intens hidratant. Lăsă să acționeze timp de 10 minute și mai apoi masează delicat toată suprafața buzelor cu ajutorul unei periuțe de dinți.

Stimulează producția naturală de colagen

Pentru a spori frumusețea naturală a buzelor, este recomandat să aplici sistematic un tratament, ce deține un complex nutritiv de ingrediente utile, care va contribui la accelerarea procesul de producție a colagenului. Ritualul zilnic de îngrijire a buzelor trebuie să includă utilizarea sistematică a  vitaminelor A, C, E și a produselor ce conțin acid hialuronic.
Îmbunătățește circulaţia
Aplică gloss-urile ce au la bază extracte naturale de scorțișoară, piper roșu sau mentă.
Ingredientele specificate mai sus stimulează circulația sangvină și accelerează procesele metabolice.
Uleiul de scorțișoară acționează rapid și eficient, dacă este folosit în cantități moderate. Pentru obținerea unui volum suplimentar mai poți utiliza și uleiul de cuișoare  sau mentă.  Este recomandată aplicarea zilnică, în combinație cu o cantitate moderată de vaselină.

Evită culorile închise
Pentru creșterea volumului vizual al buzelor aplică rujuri  şi gloss-uri în nuanţe deschise. Nuanțele închise conferă un efect de micșorare a acestora, însă cele deschise oferă volum. Aplică o cantitate moderată de iluminator  în zona de mijloc a buzei superioare, pentru a crea iluzia unor buze expresive.

Hidratează-te
Îngrijirea pielii necesită o atenție sporită și o utilizare îndelungată a produselor de hidratare, pentru obținerea unor rezultate vizibile și persistente în timp. Deshidratarea pielii este cauzată atât de factorii externi, cât și interni, iar pentru a preveni și a soluționa această problemă,  trebuie să te hidratezi corespunzător. Drept urmare pielea ta va căpăta o strălucire discretă, iar buzele un aspect delicat.

 Dacă ești adepta  frumuseții naturale, obținută în condiții casnice, realizează un balsam nutritiv de îngrijire a buzelor, combinând o cantitate moderată de ulei de palmier, extract de ghimbir măcinat și ulei esențial de trandafiri. Balsamul poate fi aplicat zilnic, având în vedere faptul că acesta îmbunătățește circulația la nivel celular și densitatea pielii. Utilizează pe larg produsele cosmetice, ce au la bază un complex organic de ceară de albine. Acestea vindecă intensiv zonele afectate și restabilește elasticitatea țesuturilor. Aplică o cantitate suficientă de miere pe buze, înainte de a merge în duș și las-o să acționeze timp de câteva minute, iar rezultatele vor fi pe măsura așteptărilor.  

Masaj și exerciții pentru mărirea buzelor
Există un set  de exerciții, special concepute pentru mărirea naturală a buzelor, precum: suflarea lumânărilor, săruturi și rotații, scrisoarea O.

Pentru obținerea unor rezultate vizibile, exercițiile necesită a fi combinate cu masajul.  Acest proces va stimula circulația sângelui, conferind pielii un aspect neted și suplu. Masează regulat buzele din stânga spre dreapta, în direcție orizontală și verticală.
Aplică o cantitate moderată de  ulei esențial pe o dischetă de bumbac și masează cu mișcări circulare ridurile mimice din jurul gurii.  Masajul poate fi realizat cu ajutorul scrub-urilor, balsamurilor și loțiunilor hidratante.

Exercițiile faciale contribuie la combaterea  primelor semne ale îmbătrânirii, manifestate sub formă de riduri expresive și colțuri coborâte. Setul de exerciții propuse menține tonusului pielii, stimulează regenerarea celulară și crește volumul buzelor cu până la 50%.

Fascinează lumea cu frumusețea ta naturală, obține noi cuceriri și radiază de fericire. Luna februarie îți rezervă o mulțime de săruturi memorabile, fii pregătită!
 




 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!