Tendințe în manichiură pentru iarna 2019!

Iarna este anotimpul zăpezii, sărbătorilor și desigur a noilor tendințe. În zilele sumbre de iarnă, una dintre cele mai bune modalități de a adăuga culoare imaginii - este manichiura potrivită. Anul 2019 vor fi apreciate nuanțele aurii, nude, sclipiciul și creativitatea.


Te-ai gândit pentru ce manichiură optezi iarna aceasta? Makeup îți propune mai multe modele pentru a avea o iarnă cât mai stilată!

Manichiura cu Glitter
Glitterul rămâne și în această iarnă un element important în arta manichiurei. Dacă vorbim despre o manichiură de sărbători, atunci abundența de sclipici și paiete sunt potrivite pentru un aspect neobișnuit. Indiferent dacă sunteți în căutarea unui aspect discret sau unul luminos, tendința unghiilor sclipitoare este potrivită în ambele cazuri. Glitterul poate fi purtat într-un mod delicat, cu tonuri de aur și argint sau într-un mod colorat combinând mai multe nuanțe. Acest model de manichiură este potrivit pentru evenimente de seară sau ieșiri în oraș. Efectul obținut cu siguranță te va evidenția din mulțime!

Manichiura în nuanțe Auriu-Argintiu
Nuanțele metalice predomină și în tendințele actuale. Argintul și aurul căștigă popularitate și poate fi ușor potrivit pentru o cină festivă de Crăciun sau pentru ieșirile cu prietenii.Pentru a obține un rezultat spectaculos, nu uitați să aplicați mai întâi baza, apoi cel puțin două straturi de lac de unghii, iar durabilitatea poate fi obținută ușor cu un fixator special. Încearcă oja clasică argintie cu efectul oglinzii!


Manichiura tematică
Potritive pentru zilele de iarnă sunt și modelele de manichiură tematică inspirate de magia sărbătorilor. Nuanțele de alb, roșu, verde și albastru sunt considerate a fi predominate în această tehnică. Acestea sunt ușor de combinat și conferă o manichiură distractivă. Există o mulțime de opțiuni în care doar propria imaginație te limitează. Fulgi de nea, globuri, reni, pomi de Crăciun sau lumini pot fi pictate ușor pe unghii. Acest model poate fi realizat și prin folosirea abțibildurilor, lipindu-le pe un strat de lac de unghii aplicat anterior pe unghii.


Paleta nuanțelor
Pentru a realiza un design fermecător a unghiilor de iarnă, în primul rând este necesar să alegeți o paletă potrivită a culorilor.
Nuanțele de roz și nud sunt asociate cu primăvara și vara. Cu toate acestea, stiliștii recomandă folosirea acestora și în timpul zilelor reci de iarnă. Culorile blânde sunt potrivite pentru orice tip de unghii, subliniind eleganța și completând delicat imaginea. Nuanțele de gri, maro, verde și cele care nu îmbină prea mult culoarea, adesea sunt cel mai mult apreciate de femei în zilele reci de iarnă.


Manichiura în nuanțe de alb-negru
Pe lângă toate opțiunile enumerate anterior, nu poate lipsi și clasicul negru care este apreciat de femeile elegante. Nuanțele de negru strălucitoare sau mat sunt mereu căutate, în special în perioada de iarnă. Acestea se potrivesc spectaculos unghiilor scurte sau aproape de natural.
Nu te poți decide asupra unei singure culori? Combină albul și negrul într-o tehnică geometrică, care se va potrivi perfect ținutelor de zi!


Manichiura în nuanțe de Roșu
Nuanțele de roșu au fost și vor fi mereu în vogă! Culoarea clasică conferă mâinilor rafinament și eleganță în orice perioadă a anului. Se asortează ușor cu orice stil și poate fi combinat cu alte nuanțe sau cu pietre decorative conferind un aspect de gală.


Manichiura French
Stiliștii anul acesta au interpretat versiunea originală a french-ului clasic, adăugând culoare, aranjamente neobișnuite, chiar și nuanțe metalice. French-ul reprezintă o alegere elegantă pentru seara de Revelion sau o cină romantică.


Manichiura tricotată de iarnă
Stilul tricotat al manichiurei câștigă tot mai multă popularitate iarna aceasta. Manichiura ,,pulover,, imite firele împletite și completează delicat un pulover de iarnă, o plărie sau o eșarfă. Acest model oferă mai multe tehnici interesante, printre care efectul 3D, combinația nuanțelor sau efectul mat.

Crearea unui astfel de model nu este dificilă, ai nevoie de o ojă potrivită, o pensulă specială cu vârf subțire, creativitate și multă răbdare.


 Indiferent de modelul și culoarea aleasă - unghiile bine îngrijite sunt mereu în vogă.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!