Femeile cu părul de foc: make-up pentru roșcate


Catalogate drept frumuseți solare - roșcatele posedă un mister înnăscut. Buclele rebele, pistruii discreți  și farmecul personal- conturează un aspect inedit!
Natura le-a oferit tot de ce au nevoie pentru a atrage privirile celor din jur și a obține un val de admirație. O astfel de imagine trebuie abordată cât mai discret și echilibrat.
Este important de accentuat frumusețea naturală a roșcatelor, evitând machiajul în exces. Roșul simbolizează putere și pasiune, fiind considerată o nuanță extravagantă- purtată de persoane pline de încredere și curaj. Dar în același timp este și o culoare pretențioasa, care nu se potrivește oricărui tip de machiaj.

Să descoperim împreună cele mai potrivite tipuri de make-up pentru roșcate: 
-Menține un ten radiant
Pielea deschisă și sensibilă a roșcatelor nu trebuie acoperită cu un strat dens de fond de ten. Este recomandat să alegi produse decorative cu acțiune fără greutate. Fondul de ten aplicat într- un strat gros va arăta exact ca o mască. Prin urmare, pentru a crea un ton uniform și luminos, este important să aplici texturi fluide translucide, cum ar fi o cremă BB sau o pudră mătăsoasă în tonuri deschise. Iar micile imperfecțiuni ale pielii, maschează-le cu ajutorul unui corector delicat. Evită să utilizezi  loțiunile bronzante, pentru că acestea distrug contrastul perfect dintre nuanța părului și pielea radiantă. Pistruii (sărutul soarelui) sunt niște accesorii naturale și detalii drăguțe, pe care ar fi păcat să le ascunzi.
Fardul de obraz într-o nuanță delicată de roz sau piersic, constituie un detaliu important în realizarea unui machiaj natural. Poți folosi puțin iluminator în zona pomeților, pentru o strălucire discretă.



-Machiajul sprâncenelor
Este foarte important ca nuanța sprâncenelor să fie în tonuri cât mai asemănătoarea cu cea a părului. Adică cu un subton sau două mai deschisă decât culoarea părului, dar sub nicio formă mai întunecată. Utilizează un creion maro și diverse nuanțe de farduri pentru a obține o culoare potrivită. Grosimea și forma sprâncenelor contează: cele groase și întunecate îți vor încarcă  imaginea.

-Machiajul pleoapelor
Dacă ai ochii verzi poți opta cu încredere pentru un machiaj „smoky” în nuanțe de smarald, bronz sau mov, pe care ulterior îl poți completă cu săgeți subțiri de culoare maro. Poți experimenta, de asemenea, cu nuanțe de verde și ultramarin.
Iar pentru conturul ochilor, înlocuiește creionul negru cu cel maro, pentru un efect mai natural.
 


 -Machiajul buzelor
Roșcatele pot alege aproape orice subton de roșu pentru accentuarea buzelor. Însă rujul roșu mat joacă un rol primordial în completarea unei imagini de seară. Pentru machiajul de zi sunt potrivite tonurile delicate de piersică și roz. Precum și culorile nude, de bej, piersică și roz. Cel mai important este să eviți rujurile în aceeși nuanță cu cea a părului.

                      
-Adoptă un machiaj fără machiaj
Afirmăm cu certitudine că nudul este perfect pentru femeile cu părul roșu. De ce?! Pentru că cele mai potrivite nuanțe pentru roșcate sunt cele naturale, care nu distrag atenția de la culoarea intensă a părului. De aici putem deduce că tonurile ideale sunt cele de piersică, maro și măsliniu.  Maschează-ți toate imperfecțiunile pielii, aplică o pudră, conturează sprâncenele și pistruii drăguți. Iar spre final aplică puțin luciu de buze și look-ul este complet.



Odată ce selectezi cu atenție culorile perfecte pentru machiaj, te poți bucura pe deplin de frumusețea părului roșcat. Roșcatele sunt desemnate femeile “toamne”, deoarece li se potrivesc impecabil culorile și paleta intensă a acestui anotimp.
 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!