Atmosfera sărbătorilor de iarnă: cele mai potrivite cadouri pentru cei apropiați!

În casă miros de mandarine, ciocolată caldă și scorțișoară... pe străzi și în magazine lumini colorate, decorațiuni și atmosferă de Crăciun. Alegerea cadoului potrivit pentru persoanele dragi adesea ne provoacă bătăi de cap. Ce ne facem atunci când nu cunoaștem preferințele unei anumite persoane sau nu avem inspirație și idei originale? Makeup te inspiră și îți propune idei de cadouri pentru a crea o atmosferă specială.
 


Un cadou pentru EA
Un parfum de marcă - va fi cu siguranță un cadou potrivit în seara de Crăciun, fie pentru mamă, soră sau iubită. Aromele dulci, bogate și consistente conferă un sentiment de căldură și sunt cele mai apreciate în timpul iernii. O adevărată inspirație într-o sticlă impecabilă!

 

Pentru o femeie pasională și temperamentală sunt potrivite parfumurile – Giorgio Armani Si Passione, Acqua di Parma, M. Micallef Pure Extreme. Pentru o natură sofisticată, visătoare și foarte feminină – Acqua di Parma Rosa Nobile, La Vie Est Belle marca Lancôme, Tiffany Tiffany & Co. Iar pentru o domnișoară romantică și senzuală – Chloe Chloe sau Acqua di Parma Iris Nobile Sublime.
Femeia ta iubită merită cele mai rafinate daruri! O altă alegere practică ar fi seturile care dețin produse de îngrijire corporală. Nicio femeie nu va nega plăcerea de a se răsfăța cu aroma preferată de lavandă, trandafir, scorțișoară sau cafea.


Ce poate fi mai frumos pentru o femeie decât o nuanță nouă, stilată a unui ruj primit cadou? Fiecare femeie va fi plăcut surprinsă să primească un mic dar de la Lancome, Yves Saint Laurent, L'Oreal Paris, Dior sau Chanel. Pentru o nuanță mai deschisă a tenului sunt recomandate culorile calde ivory, cream, piersic sau un roșu vibrant, iar pentru femeile cu un ten măsliniu sunt potrivite practic toate nuanțele, în special cele vibrante. Rujul poate fi dăruit indiferent de vârstă, ai nevoie doar să alegi nuanța potrivită!



Combină o pungă cosmetică mare și confortabilă sau una compactă cu un set de farduri de pleoape sau niște pensule pentru machiaj. Produsele cosmetice de calitate niciodată nu au fost prea multe!
Oferă-i prietenei tale un moment de răsfăț și un adevărat ritual de aromaterapie! Sare de baie, scrab de corp, bile efervescente, spumă de baie sau o lumânare parfumată – reprezintă un cadou excelent care îi va conferi relaxare, o aură specială în casă și un decor rafinat al băii. Iar atmosfera de romantism și relaxare poate fi ușor asigurată cu un ulei de masaj!



Un cadou pentru EL
Cadoul de Crăciun pentru bărbatul iubit reprezintă o adevărată provocare. Te gândești ce cadou practic să alegi și în același timp să-l uimești? O alegere potrivită ar fi parfumurile luxoase, semnate de o marcă renumită: Lancome Hypnose Homme, Dolce & Gabbana Light Blue pour Homme, Hermes Terre D'Hermes, Acqua Di Gio – Giorgio Armani, Christian Dior Eau Sauvage sau Prada Luna Rossa.

 

Bărbații în mod tradițional nu au nevoie de make-up, în schimb apelează la produse calitative pentru îngrijirea aspectului. O idee potrivită de cadou, ar fi seturile compuse din mai multe produse naturale pentru duș și bărbierit, șampon, gel de duș, deodorant, loțiune sau gel după ras. Toate produsele din aceeași serie se completează perfect și asigură o îngrijire completă.

 

Un gentleman cu barbă? Oferă-i produse cosmetice special concepute pentru îngrijirea profesională a acesteia. Cremă, ulei, gel sau un șampon pentru barbă vor fi la sigur apreciate de un bărbat mândru de accesoriul pe care îl deține. Desigur, poți selecta un set care conține deja toate aceste produse sau îl poți pregăti singură.

 

Cunoscând gusturile și preferințele bărbatului tău, poți asambla independent un cadou din mai multe produse. Achiziționează un gel, un trimmer pentru barbă și o cremă calmantă după ras sau un deodorant, un parfum și un gel de duș, plasează-le într-o cutie decorată tematic. Farmecul acestui cadou fiind o felicitare semnată cu dragoste.

 

Selectând un cadou pentru persoana iubită, optează pentru preferințele și interesele pe care le are. Dar, amintește-ți că cel mai bun cadou este timpul petrecut împreună, fie cu familia, pritenii sau persoana iubită. Fii generos dăruiește zâmbete, bunătate și emoții!

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!