Efectiv: machiaj pentru noapte dintre ani 2021

3... 2...1… Să înceapă numărătoarea inversă! Noaptea de Revelion 2021, se apropie cu pași grăbiți, iar odată cu ea o altă realitate, unde - visele devin realitate, speranțele sunt justificate, se pun dorințe. Acest lucru se repetă de la an la an, dar de fiecare când vreai să pășești în această poveste, îți dorești să fii - deosebită. Se pare că totul este gândit până la cel mai mic detaliu. Rochia așteaptă în dulap timpul său, coafura va fi ușoară și casual, însă machiajul este amânat până în ultimul moment. Machiaj pentru noaptea dintre ani 2021 - instrucțiuni pas cu pas și idei foto - care vor arăta wow cu orice dress code, de la pijamale la costume de schi. 

 

Se pare că guru-urile frumuseții care au lucrat la spectacolele de toamnă-iarnă 2021 au decis să abandoneze complet orice restricție - opțiunile îndrăznețe de machiaj la joncțiunea dintre tendințele strălucitoare și arta reală din acest sezon au oferit mult mai mult decât de obicei. Rămâne doar să alegi ceea ce îți place.

~~~~~~~~~~~
Pleoape umede
~~~~~~~~~~~

Acest tip de make-up captivează prin naturalețea sa! Încearcă să faci în așa mod, ca pleoapele să arate estetic umede, dar fără exces! Care ar fi secretul unui wet make-up reușit? Foarte simplu: peste fard aplicați un luciu transparent, lac sau balsam de buze cu un finish lucios și rezistent. În acest caz, vă recomandăm să pieptănați sprâncenele în sus și să rumeniți ușor obrajii.

~~~~~~~~~~~
Elemente metalice
~~~~~~~~~~~

Lasă-te de standarte și profită de creativitate! Da, complet informal și cu siguranță nu #ForEveryDay. Dar la naiba, ce spectaculos! Metallic elements - reprezintă niște accente haotice pe fața ta. Nu opta pentru săgeți standarte, nu acoperi complet buzele, nu folosi decor obișnuit pentru pleoape: desenează elementele cu farduri lichide metalice, folosind imaginația și diferite forme geometrice.

~~~~~~~~~~~
Ruj roșu cu shimmer
~~~~~~~~~~~

Este oare posibil un New Year's makeup fără stacojiu? Sub nici o formă, doar - e sărbătoare! Spionat pe Instagram: Gohar Avetisyan la începutul lunii decembrie și-a încântat abonații cu o imagine luxoasă cu buze suculente mega-strălucitoare. Probabil așa faimosul makeup artist calmează simbolul anului și atrage norocul: „ca un taur la roșu”.

~~~~~~~~~~~
Farduri holografice
~~~~~~~~~~~

Permite-ți să strălucești în noaptea de Revelion! Un machiaj holografic în diferite nuanțe - mai simplu nu poate fi! Primul pas - selectarea fardurilor în diferite nuanțe cu pigmenți reflectorizanți. Îți recomandăm să aplici particulele de sclipici pe o bază bine umbrită - acest lucru va crea un efect de acoperire 3D. Fii gata să cucerești lumea cu privirea!

~~~~~~~~~~~
Glitter
~~~~~~~~~~~

Cei, care cred că glitter - este too much, merită să-și reconsidereze atitudinea față de acest tip de machiaj. Este simplu de făcut: inspiră-te din prezentările de look by Marni: acolo glitterul este folosit într-un mod foarte ironic și îndrăzneț. Ei bine, este absolut clar: un astfel de machiaj nu lasă nici o îndoială cu privire la festivitatea sa. Totul depinde de tine și curajul tău! Încearcă…!

~~~~~~~~~~~
Săgeți Cut- Out
~~~~~~~~~~~

Arată săgețile grafice - trendy și podiumy. S-ar părea că crearea unui Cut-Out necesită abilități extraordinare, dar obținerea unui astfel de machiaj este extrem de simplă. Important! Alegeți un eyeliner rezistent, care se fixează instantaneu și care nu „lasă” pleoapele în niciun caz. Îmbucurător este faptul că pentru un “celebrity look” complet nu mai ai nevoie de nimic special: sprâncene pieptănate, buze hidratate - și ești o beauty! 

~~~~~~~~~~~
Monochrome
~~~~~~~~~~~

Alegerea aceleiași nuanțe pentru ochi și buze este o tehnică îndrăzneață, dar foarte eficientă. Puteți adăuga “culoare” pentru a crea un machiaj delicios, luminos. Un astfel de make-up se va potrivi oricărei ținute și pentru orice eveniment. Avantaje: nu necesită mult timp pentru creare. Relevanță absolută și aspect luxos.

Deci, atât am avut de spus! Spectaculos sau liniștit, glamorous sau familial - orice nu ai alege, nu uita: în noaptea dintre ani se petrece o nebunie și magie totală, care îți poate schimba viziunea. Cum să o întâlnești - este alegerea ta! Visează, dorește, imaginează-ți, și nu uita - visele au abilitatea de a deveni realitate! Fii pregătită…!!!

 

Sursa: https://vogue.ua/

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!