5 pași ușori, pentru a evidenția frumusețea naturală

Dincolo de ideea de perfecțiune, de efectele trecerii timpului și de presiunea standardelor imposibile pe care femeile o resimt pe parcursul întregii lor vieți, frumusețea naturală strălucește și domină în fiecare dintre noi.


Am analizat și am deslușit, ce trebuie să facem, pentru a nu pierde frumusețea donată de natură și cum să ne subliniem meritele fără a recurge la niciun fel de intervenție. 

~~~~~~~~~~~
Grăsimi sănătoase și legume
~~~~~~~~~~~

Ceea, ce pare ușor de controlat, deseori poate fi ușor de încălcat. Necesitatea de bază a organismului pentru hrana sănătoasă și dorința noastră de a avea unghii puternice, păr strălucitor și un ten radiant sunt ușor de realizat prin baza unei diete și alimentație adecvată. Ce consumăm pentru a fi frumoși? Grăsimi sănătoase și legume.

Somonul, macroul, tonul, avocado, semințele, nucile și uleiurile vegetale sunt surse bogate de acizi grași, care, pe lângă promovarea strălucirii sănătoase a pielii și întărirea părului și a unghiilor, joacă și un rol semnificativ în menținerea sănătății femeilor. Legumele și cerealele sunt surse esențiale de fibre și antioxidanți, esențiale pentru capacitatea naturală a organismului de a se curăța. Prin urmare, fulgi de ovăz cu fructe de pădure la micul dejun, pește cu salată la prânz și legume la cuptor pentru cină sunt una dintre opțiunile de dietă potrivite pentru menținerea frumuseții. 

~~~~~~~~~~~
Îngrijire corect selectată
~~~~~~~~~~~

Desigur, boom-ul produselor de îngrijire corporală continuă. În fiecare zi, beauty industria prezintă zeci de produse noi care promit să accelereze creșterea părului, să înceapă producția de colagen, să netezească ridurile, să ușureze, să hrănească, să protejeze … Foarte important, fără agitație și riscuri inutile, să alegem un remediu care să ajute și să nu provoace reacții alergice. Pentru a evita orice tip de risc, citiți cu atenție compoziția, comparați ingredientele prescrise cu cele de pe lista ingredientelor active din produsele tale obișnuite de îngrijire și, de asemenea, asigurați-vă că evaluați starea pielii, a părului sau a unghiilor în acest moment.

Folosiți aceeași abordare atunci când alegeți tratamente precum masaje, măști și împachetări corporale. Consultați un specialist pentru sfaturi și ascultați întotdeauna semnalele corpului. 

~~~~~~~~~~~
Vitamine
~~~~~~~~~~~

Administrarea complexelor de vitamine - una dintre obiceiurile sănătoase ale adepților moderni de wellness. Consumul de vitamine adaptate nevoilor specifice - este alegerea celor care optează pentru rezultate rapide și vizibile. Cu scopul de a îmbunătăți starea pielii, a părului și a unghiilor, optați pentru un producător de încredere, de preferință la recomandarea specialistului. Optați pentru compoziții în care se găsesc astfel de ingrediente precum: colagen (pentru regenerarea celulelor pielii), acid hialuronic (pentru hidratare suplimentară), coenzima Q10 (pentru regenerarea și întărirea foliculilor de păr). De asemenea, vitaminele C și E, zinc, seleniu și biotină - care contribuie la elasticitatea și strălucirea sănătoasă a pielii, și coenzima Q10 care inhibă procesul de îmbătrânire. 

O variantă de vitamine cu efect similar pentru bărbați ar trebui să includă astfel de ingrediente precum: vitamina C și E, zinc, seleniu, acid hialuronic și coenzima Q10, care combinate într-o cantitate necesară pentru organismul masculin sunt în stare să consolideze unghiile și părul și să îmbunătățească starea pielii.

~~~~~~~~~~~
Igiena somnului
~~~~~~~~~~~  

Mai important decât somnul poate fi doar igiena acestuia. Lenjeria de pat proaspătă, lipsa luminii ecranului cu cel puțin o oră înainte de culcare, o cameră bine aerată și stomacul moderat gol - sunt doar câteva dintre regulile pe care mulți învață să le urmeze intuitiv pentru a nu numai să se simtă fericiți, ci și să arate așa.

Cantitatea suficientă de somn este evidentă prin absența cearcănelor, prezența ochilor limpezi și a tenului radiant, cu o îmbujorare sănătoasă. Bonus suplimentar: senzație de vitalitate pe tot corpul și dorința de a cuceri lumea.

~~~~~~~~~~~
Lacune nete
~~~~~~~~~~~  

Frumusețea naturală a fost întotdeauna un simbol al purității speciale, sănătății și deschiderii către lumea exterioară. Nu este surprinzător că frumusețea și sănătatea sunt strâns legate de obiceiurile alimentare, deoarece suntem ceea ce mâncăm. Pentru a împiedica semnalizarea pielii despre consumarea unor alimente inutile, respectați intervale „curate” între mese care durează între 3 și 6 ore; începe să mănânci, concentrându-te pe senzația de foame și oprește-te când te simți plin; încercați să păstrați intervalul dintre ultima și prima masă cel puțin 12 ore.

Acesta este un concept de bază al nutriției, care corespunde ritmului vieții și stării corpului celor mai mulți dintre noi și, prin urmare, are un efect extrem de pozitiv asupra stării pielii, a unghiilor, a părului și a corpului în ansamblu. În cazul bolilor cronice sau al nevoilor individuale ale corpului, asigurați-vă că vă adresați medicului înainte de a vă schimba dieta și regimul alimentar.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!