TOP 5 cele mai neobișnuite ingrediente naturale din compoziția produselor cosmetice


   

       De-a lungul timpului domeniul cosmetologic a cunoscut o evoluție impresionantă, odată cu descoperirea proprietăților benefice oferite de natură. În rezultat omul a dezvoltat o „compatibilitate” cu substanțele de origine vegetală. Cu alte cuvinte, ingredientele naturale sunt asemănătoare celor care se regăsesc în mod natural în epidermă și, prin urmare, sunt mult mai ușor asimilate de organism. În compoziția produselor cosmetice pot exista, de regulă, diverse ingrediente nefamiliare și uneori destul de „ciudate”, însă extrem de utile.  Unele elemente exotice pot fi numite cu siguranță “elixirul tinereții” și din acest motiv ar trebui să le acordăm o atenție specială.

Cloudberry
Zmeura arctică este o adevărată revoluție în lumea frumuseții. Include vitaminele A, B, C și E, precum și Omega-3 și colagen marin. Cloudberry se găsește adesea în produsele cosmetice pentru epiderma sensibilă și matură. Proprietățile sale antioxidante au un efect pozitiv asupra pielii deteriorate și iritate, care trebuie să-și accelereze funcțiile de regenerare. Și beneficiile sale nu se opresc aici! S-a constatat că fructele conțin o cantitate uimitoare de acid elagic, ce previne scăderea nivelului de colagen. Nimic altceva decât un elixir al tinereții!

Recomandarea noastră: Loțiune cu extract de cloudberry pentru pielea foarte uscată de la Barnangen

Apă de orez
Compoziția sa nutritivă saturează pielea cu antioxidanți și luptă activ împotriva petelor pigmenatre. Avantajele acestui produs cosmetic se datorează compoziției sale chimice:
-Acidul ferulic.
-Minerale: potasiu, sodiu, seleniu, magneziu, siliciu și altele.
-Vitamine B, tocoferol, biotină, acid ascorbic.
-Alantoina cu proprietăți antiinflamatorii.
-Amidon.
Descoperirea asiatică este potrivită atât pentru consolidarea stării generale a epidermei, cât și a părului. Dar, înainte de utilizare, lichidul trebuie diluat cu 1-2 căni de apă caldă curată. Păstrați infuzia rămasă la frigider.

Recomandarea noastră:
Apa micelară Yoskine Japan Pure

Laptele de măgăriță
Egiptenii au fost cei care au introdus pentru prima dată laptele de măgăriță în ritualul zilnic de îngrijire.  S-a constatat că însăși Cleopatra adora să facă băi cu lapte de măgăriță. O alegere destul de specifică, nu-i așa? Laptele nutritiv conține aproximativ trei sute de nutrienți diferiți. Printre aceștia se enumeră: antioxidanții, Omega-3 și Omega-6, cantități mari de calciu, vitamine, minerale, precum și enzime lipolitice.  Din acest motiv nu ezita să încerci produsele cosmetice ce au la bază acest component extrem de benefic.

Recomandarea noastră:
Mască pe bază de lapte de măgăriță Florinda Delicato d'Asina Face Mask

Venin de albină
Ai fost vreodată întepată de o albină? În lumea cosmetologiei moderne, acest lucru poate fi echivalat cu o micro-procedură de întinerire. Veninul acestei insecte este introdus pe larg în formulele cosmetice anti-îmbătrânire. Deci, care este adevăratul motiv al utilizării? Oricât de ciudat ar părea, produsele cu apitoxină imită înțepătura benefică și activează circulația sângelui în zonele tratate. Fără durere, lacrimi sau suferință, acest proces stimulează producția de colagen și elastină în cel mai natural mod.

Recomandarea noastră:
Mască "Îngrijire anti-îmbătrânire" cu venin de albine

Pelin coreean
  Această plantă aparent simplă își dezvăluie potențialul vitaminic după fiecare cercetare științifică și nu încetează niciodată să-i uimească pe specialiștii dermatologi. Dacă e să ne aprofundăm: pelinul este cea mai benefică plantă pentru îngrijirea epidermei sensibile. Compoziția sa nutritivă este utilizată pentru tratarea eczemelor, psoriazisului și dermatitei atopice. Datorită acestui ingredient, sunt vindecate următoarele probleme dermatologice: inflamația, roșeață, disconfortul și iritațiile.

Recomandarea noastră:
Mască pe bază de pelin, marca Isntree

       După cum bine puteți observa, acidul hialuronic nu este singurul component benefic din componența produselor cosmetice. Varietatea „ elementelor cosmetologice” este uimitoare, trebuie doar să studiem mai aprofundat eticheta produselor și să acordăm atenție combinațiilor mai puțin familiare, dar extrem de utile. Oricum, vara este un moment perfect pentru a experimenta!

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!