Cele mai avansate inovații din industria frumuseții

    Domeniul frumuseții a devenit mai loial consumatorilor conștienți, care își doresc să beneficieze nu doar de produse cosmetice ecologice, dar și de ultimele descoperiri inovatoare.
Consultații lunare la cosmetolog, diagnosticare, analize dermatologice,  precum și proceduri simple de curățarea, exfoliere și hidratare, acum pot fi realizate la domiciliu, cu ajutorul  gadgeturilor revoluționare! 
Lumea frumuseții din prezent se dezvoltă rapid și uneori imprevizibil, deoarece principalele tendințe nu mai sunt stabilite de producători, ci sunt adaptate la cerințele consumatorilor și știu să răspundă schimbărilor socio-culturale. 

BEAUTY-dispozitive inteligente
În ultimii cinci ani, industria beauty a realizat imposibilul - a dezvoltat și implementat dispozitive inteligente de îngrijire la domiciliu, care deseori pot fi monitorizate prin telefon. Iar introducerea noilor tehnologii a atins practic toate domeniile și sferele sociale.

Aparat pentru aranjarea părului Dyson HS01 Airwrap


Cea mai notorie invenție a fost dispozitivul Dyson Airwrap- dezvoltat în decursul a șase ani. Setul conține  duze pentru ondularea buclelor, precum și perii pentru îndreptarea părului și volum. Are un motor care se rotește cu o viteză de 110.000 rp și pompează aer la o presiune de 3,2 kpa.  
Efectul aerodinamic rezidă în faptul că aerul pompat la o anumită viteză și presiune, trece de-a lungul suprafeței adiacente, implicând și aerul din jur. 

Produsul este înzestrat cu un sistem inteligent de control al temperaturii. Acesta măsoară temperatura aerului de peste 40 de ori pe secundă, păstrând-o sub 150 ° C, pentru a preveni deteriorarea părului.

Clarisonic Mia Smart 3-in-1 Sonic Facial Cleansing Brush

Dispozitivul inteligent pentru curățarea feței Clarisonic Mia Smart 3-in-1 Sonic Facial Cleansing Brush a primit la sfârșitul anului 2019 o serie de premii globale și este în continuare cel mai inovator gadget de frumusețe de pe piața mondială. Peria de curățare este sincronizată cu telefonul personal, prin rapoartele aplicației Clarisonic, pentru monitorizarea stării generale a pielii și selectarea unei îngrijiri optime. Produsul revoluționar purifică tenul, elimina punctele negre, reduce vizibilitatea petelor pigmentare, micșorează porii și asigură un efect de netezire. Dispozitivul efectuează un masaj ferm și modelează contururile feței.

Aplicația Smart Clarisonic se sincronizează cu dispozitivul Mia Smart și oferă diverse videoclipuri instructive. Doar după un singur minut de utilizare, veți obține o piele mai curată și radiantă, într-un mod mai inteligent. Această perie de curățare sonică are 2 moduri de curățare, plus un mod inteligent, care gestionează procesul general de îngrijire facială. 

Beneficii:
-Tehnologia inteligentă funcționează doar prin aplicație,  pentru a personaliza procesul de îngrijire.
-Două moduri de curățare+modul Smart, pentru îngrijirea intuitivă a pielii.
-Micșorează  porii, accentuează  contururile faciale și reduce vizibilitatea cercurilor întunecate.

LED face Mask

Un alt gadget inovator, care vă permite să reduceți vizitele la cosmetolog. Dispozitivul promovează un tratament cu lumină LED în cinci culori,  ce consolidează starea generală a epidermei. Combinația inovatoare  a LED-ului, calmează și întinerește tenul în timp ce diminuează vizibil hiperpigmentarea.
Modul de utilizare este foarte simplu - se pune pe față și se fixează cureaua din spate, apoi trebuie de selectat o culoare( în conformitate cu necesitățile individuale) și  se setează  cronometrul între 10 și 30 de minute.

Funcțiile din spatele celor CINCI CULORI:
- Lumina roșie oferă multiple proprietăți anti-îmbătrânire, stimulează producția de colagen/elastină și întărește pielea. Această setare de lumină reduce, de asemenea, inflamația, vindecă petele pigmentare și micșorează vizibilitatea cicatricilor. 
- Lumina albastră echilibrează și iluminează tenul, tratând vizibil acneea. Este potrivită pentru pielea problematică.
- Lumina verde calmează tenul și reduce vizibilitatea  petelor pigmentare, a capilarelor sparte și a micilor imperfecțiuni.
- Lumina galbenă reduce roșeața și stimulează circulația. Este ideală pentru pielea sensibilă, deoarece stimulează fluxul limfatic și calmează epiderma.
- Lumina albă pătrunde profund în straturile pielii, pentru a promova vindecarea rănilor și regenerarea țesuturilor afectate.

Oprește timpul în loc cu cele mai inovatoare tehnologii!

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!