Tendințe de machiaj pentru primăvara anului 2019

Primăvara vine să ofere aspectului tău un suflu de prospețime, frumusețe și excentrism. Definindu-se nu doar prin diverse combinații interesante de culori, ci și prin originalitate, curaj și minimalism.
Află care sunt tendințele de machiaj pentru primăvara anului 2019!

Rujul roșu închis
Fiind pe poziții în sezoanele precedente, rujul roșu închis se menține în vogă în continuare. Însă locul texturilor mate, în primăvara aceasta le revine celor lucioase. De asemenea, este important să ținem cont de conturul bine definit, precum și de o bază calitativă.
În ceea ce ține de machiajul ochilor, specialiștii vă sugerează să optați pentru simplitatea nude-ului sau fardurilor albe sidefate. Acestea vă vor pune în evidență feminitatea și gingășia, iar buzele vor deveni accentul principal, care cu siguranță, nu va dezamăgi!

Farduri colorate
În 2019, se lasă simțite motivele retro, de aceea fardurile de ochi în culori aprinse nu trebuie să vă lipsească în sezoanul cald. Cele mai prezentate la diverse demonstrații de modă au fost: fucsia, turcoaz, albastru deschis și verde neon. Fiind potrivite atât în funcție de starea de spirit, cât și de stilul vestimentar personal, fardurile se aplică doar pe pleoapa superioară și pot fi combinate cu succes cu un ruj pal.
Gene supraîncărcate
În primăvara aceasta, încă se mai aud ecourile anilor ‘60, în special revin în topul preferințelor – genele supraîncărcate cu rimel. Acestea au menirea de a vă pune în evidență stilul rafinat și de a vă oferi un aspect unic. În rest, experții recomandă să optați pentru naturalețe, aplicând pe buze un luciu semitransparent sau nude.


Expresivitatea privirii o vor completa perfect sprâncenele ușor ciufulite cu o formă aparent neglijată.

Blush piersic
În primăvara aceasta renunțați la iluminatorul de față în favoarea unui machiaj cât se poate de natural. Pomeții pot fi ușor pudrați cu un blush piersic, care să denote feminitate și simplitate. Iar dacă optați și pentru un ruj de buze, utilizați cu încredere nuanțele pal sau roz deschis, acestea vor conferi aspectului dvs o doză de senzualitate.

Machiajul nude
Principala tendință a anului 2019 este așa-zis-ul machiaj ”fără machiaj”. Acesta reprezintă în primul rând o piele bine îngrijită și hidratată, un fond de ten ușor și o cantitate mică de iluminator. De asemenea, pentru a obține un look unic și natural, utilizați farduri de ochi în nuanțe sidefate sau aurii. Iar un zâmbet sincer va completa perfect imaginea!

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!