Arta de a iubi femeia: cele mai potrivite daruri pentru EA

Începutul primăverii aduce aroma îmbietoare a florilor, cerul senin, dragostea, armonia și, desigur, minunata sărbătoare dedicată femeilor. 8 Martie reprezintă un prilej potrivit pentru daruri, declarații de dragoste și clipe minunate petrecute alături de cei dragi. În această zi deosebită, fiecare femeie dorește să se simtă iubită, fie mamă, bunică, soră sau soție. Makeup a selectat cele mai inedite cadouri, care vor inspira starea de spirit a primăverii sau chiar și o nouă schimbare de stil.

Magia primăverii redată în motive parfumate    

Parfumul constituie o alegere potrivită pentru firele enigmatice, dornice să descopere noi orizonturi.    Nicio femeie nu va refuza plăcerea de a adăuga în colecția sa o nouă sticluță, ce conține o compoziție florală sau note calde orientale. Pentru mamă, soție, prietenă sau soră, poți alege Guerlain Mon Guerlain cu motive florale, Issey Miyake L'Eau D'Issey Pure Nectar cu accente de miere sau Marc Jacobs Daisy Love care îmbină delicat notele florale cu cele lemnoase.


Beauty Box: o adevărată plăcere
Cutia frumuseții plină de o varietate de produse cosmetice reprezintă cel mai bun cadou pentru persoanele iubite. Ce să selectezi?
Cremă de mâini
Crema de mâini este unul dintre cele mai necesare remedii de îngrijire a pielii. Oferirea unui astfel de produs este acceptată persoanelor pe care le cunoașteți bine: mamă, iubită, soră sau o prietenă apropiată. Chiar dacă nu cunoști preferințele sau nu ai nici o idee despre tipul de piele a persoanei apropiate, soluția este simplă – alege produsele, pe eticheta cărora este indicat "pentru toate tipurile de piele".
Patch-uri
Primăvara vine cu noi oportunități, noi aspirații și un ritm de viață încărcat. Pentru a avea un aspect proaspăt și odihnit, fiecare femeie recurge la diferite remedii. Patch-urile incluse în cutia frumuseții la sigur vor aduce mulțumire în ochii persoanei apropiate. Pilaten Crystal Collagen Eye Mask Anti-Puffiness Dark Circle acționează rapid împotriva cearcănelor, elimină oboseala și reduce riscul apariției ridurilor premature. Colagenul din compoziție este responsabil de hidratarea pielii, conferind elasticitate și îmbunătățind microcirculația. Plasturile sunt foarte ușor de aplicat și îndepărtat, fără a irita pielea.

Rimel
O privire senzuală și expresivă poate fi obținută prin accentuarea delicată a genelor. Selectați un rimel cu efect de volum și alungire, ce deține o nuanță intensă și o compoziție hipoalergenică.
Farduri de pleoape
În această primăvară predomină fardurile intens pigmentate. O paletă în nuanțe florale irezistibile va contribui la evidențierea frumuseții naturale. Makeup Revolution Ultra 32 Shade Palette Flawless 3 Resurrection deține 32 de culori mate și strălucitoare, luminoase și cu adevărat intense, posedând astfel posibilitatea de a crea o imagine cu adevărat superbă!
Ruj sau luciu de buze
După o iarnă geroasă lipsită de culori, este timpul nuanțelor intense și a strălucirii orbitoare. Opțiunea perfectă o reprezintă rujul Chanel Rouge Allure Velvet, acesta deține o gamă variată potrivită pentru zilele primăvăratice, iar cel mai inedit luciu este Christian Dior Addict Milky Tint.

Mască alginată
Datorită acțiunii sale eficiente, masca reprezintă un remediu potrivit pentru hidratarea, catifelarea și regenerarea pielii. Produsul Face Algae Mask with Aloe de la renumitul brand Bielenda Professional se descurcă perfect nu doar cu hidratarea tenului, ci și cu asigurarea strălucirii și a vitalității. Extractul de Aloe în compoziția măștii calmează, accelerează procesul de regenerare și conferă elasticitate.
 
Armonie și relaxare
Cea mai bună investiție o reprezintă timpul dedicat relaxării și îngrijirii propriului corp. În viața de zi cu zi, este atât de dificil să găsești cel puțin două minute pentru o mască facială sau pentru o baie relaxantă. Un cadou minunat pentru o doamnă dinamică poate fi un set făcut individual cu o serie de remedii plăcute, ce redau starea de spirit a primăverii. Plasați o bilă efervescentă și un ulei parfumat, un scrub, sare de mare, precum și câteva produse pentru curățarea, hidratarea și nutriția pielii. În funcție de preferințe, puteți alege produse de cafea, cu aromă de ciocolată, mango sau fructe de pădure. Un astfel de cadou va încânta orice fată, motivând-o să-și creeze o zi de SPA, chiar și în timpul săptămânii.

Un set impresionant de accesorii
O pensulă pentru machiaj sau o perie pentru coafură? Combinați și creați un set din accesoriile pe care EA nu le deține. Alegeți cele mai bune instrumente testate dermatologic sau care au obținut încrederea dvs. Pensulele de la renumita marcă Contour Cosmetics vor deveni prietenele devotate în aplicarea corectă a cosmeticelor decorative. Design plăcut, fire moi și calitate superioară!

Aroma primăverii
Adesea este plăcut să-ți exprimi sentimentele și prin gesturi inspirate. Desigur, de 8 Martie nu pot lipsi nici florile! Un buchet enorm primăvăratic reprezintă darul perfect pentru această zi fermecată.

Fii ingenios în această zi deosebită, topește-i inima și luminează-i ochii de fericire cu daruri, flori și momente memorabile!

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!