Aloe vera- Remediul armoniei și Elixirul tinereții

Aloe Vera reprezintă una dintre cele mai benefice și renumite plante utilizate pentru îngrijirea și hidratarea pielii. Compoziția sa nutritivă conține până la 20 de elemente minerale și aminoacizi, printre care: magneziu, calciu, sodiu, polizaharide, enzime și multe alte componente  utile, care acționează intensiv asupra pielii, regenerând structura acesteia din interior spre exterior. Planta nutritivă oferă țesuturilor un complex natural de vitamine, ce contribuie la intensificarea circulației sangvine, accelerând oxigenarea țesuturilor. Extractul natural de aloe vera deține un spectru larg de proprietăți benefice asupra pielii și a părului!

Nu oferă doar un efect de întinerire, dar și proprietăți de vindecare.

Frunzele plantei conțin un extract natural de  gel și suc. Gelul  deține o textură mai densă și este folosit pe larg în cosmetologie și dermatologie, pe când sucul (alona) este extrem de concentrat - fiind capabil să consolideze imunitatea și starea generală a corpului. Ambele forme asigură un efect benefic asupra organismului. Este recomandată folosirea sucului de aloe vera înainte de aplicarea machiajului sau pentru demachiere, pentru a preveni deshidratarea tenului și a-i asigura necesarul de minerale lipsă.  Acesta are la bază o complexitate de antioxidanți, printre care acizi grași nesaturați, aminoacizi, un număr variat de elemente ( zinc, crom, mangan, magneziu, seleniu, cupru, potasiu, sodiu și fier) și vitamine (A, grupa B, C și E), care restabilesc fermitatea pielii și o mențin hidratată.

Extractul de Aloe Vera este utilizat în diverse forme- gel, spray, loțiune, cremă și capsule. Produsele naturiste de-a lungul timpului au căpătat o popularitate maximă, fiind întrebuințate pe larg de femeile din întreaga lume.


Să descoperim împreună care sunt efectele pozitive ale plantei asupra stării generale a corpului:
- Extractul de Aloe Vera asigură tenului  un proces intensiv de curățare
Complexul natural de elemente utile, ce se include în frunzele de aloe vera oferă o curățare temeinică pielii și o îngrijire delicată. Acesta deține o varietate largă de enzime, care contribuie la exfolierea ușoară a tenului. Procesul de exfoliere nu usucă pielea și ajută la îndepărtarea  particulelor abrazive.
- Aloe Vera oferă o hidratare profundă și neutralizează  aspectul lucios al tenului
Gelul de aloe vera asigură o hidratare intensivă și este potrivit pentru toate tipurile de piele. Pentru persoanele cu ten uscat sunt recomandate combinațiile dintre aloe vera cu uleiurile vegetale (ulei de cocos, migdale, jojoba) pe când  tenul mixt și gras poate fi îngrijit doar cu gelul propriu-zis.-Conferă o senzație calmantă
Dacă te confrunți cu senzații de iritare și disconfort cauzate de influențele nocive ale mediului, soluția naturală și eficientă de calmare a pielii este  gelul de aloe vera. Acesta conține fitosterol- un compus eficient ce conferă tenului un efect antiinflamator și analgezic.
Plus la toate, ingredientul ajută la regenerarea pielii și oferă o senzație revigorantă.
 - Deține un efect de vindecare și regenerare
Aloe vera constituie  un remediu excelent pentru accelerarea  procesului de regenerare. Tratamentele ce urmăresc restabilirea țesuturilor afectate combină gelul nutritiv cu uleiul de măceșe. Această combinație  regenerează pielea fără a lăsa cicatrici.
Hormonii vegetali din aloe vera stimulează reînnoirea celulară și restabilesc elasticitatea țesuturilor. 
 -Are proprietăți anti-îmbătrânire
Aloe vera se conține și în cremele de întinerire - prezența sa este adesea combinată cu acidul hialuronic. Procesele anti-îmbătrânire rezultă din conținutul de vitamină C, care întinerește prin stimularea producției de colagen. Sub influența acestui tip de produse cosmetice, pielea devine fermă, sănătoasă, radiantă și catifelată. Produsele cosmetice ce au la bază extract de aloe vera conferă tenului un aspect tânăr și combate eficient apariția primelor semne ale îmbătrânirii. Efectul intensiv de regenerare se datorează conținutului său bogat în antioxidanți.

 - Oferă o îngrijire profundă părului
O gamă vastă de produse pentru îngrijirea părului au la bază aloe vera, care intensifică procesul natural de protecție și regenerare a firelor afectate, asigurând o îngrijire calitativă. Oferă o acțiune profundă ce stimulează creșterea părului, reprezentând un remediu excelent pentru combaterea și prevenirea mătreții.
Compoziția sa nutritivă consolidează instantaneu cuticula părului și restabilește în totalitate fibra capilară. Elementele sale active formează un strat protector impermeabil, ce luptă eficient împotriva factorilor nocivi ai mediului extern și îmbunătățesc starea generală a firelor afectate. Extractul natural de aloe vera saturează structura  firelor de păr cu un complex util de minerale, aminoacizi și vitamine, indispensabil pentru îngrijirea temeinică a părului și a scalpului. 

O mulțime de produse de îngrijire au la bază extract din aloe vera datorită proprietăților sale benefice, cum  ar fi: combaterea  ridurilor, încetinirea procesului de îmbătrânire a tenului, prevenirea deshidratării, restabilirea elasticității și structurarea părului.  Aloe Vera   deține o importanță majoră în medicină și cosmetologie.

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!