Produsele parfumate - un adevărat ritual de purificare și îngrijire a pielii

O baie relaxantă, o carte interesantă și un produs ușor parfumat - încântă simțurile și pielea feminină după o zi plină de activități. Nu subestimați puterea aromelor. Acestea sunt capabile să atragă și să transmită energie!


Când te întorci acasă după o zi grea și stresantă, singurul lucru la care visezi, este timpul dedicat odihnei și eliberării emoționale. O baie relaxantă îți vine în ajutor! De unde să începi?
Alege aroma preferată, adesea acestea sunt asociate cu momente plăcute și te ajută ușor să uiți de responsabilități. Alegerea produsului parfumat reprezintă o etapă individuală, unii optează pentru o aromă dulce de vanilie, iar alții pentru un miros calmant de lavandă.
Sare,
loțiune, spumă de baie, săpun natural sau o lumânare parfumată? Din fericire, rafturile farmaciilor oferă o gamă largă de produse parfumate, concepute pentru a crea o zi de Spa în baia proprie.

Produsele parfumateremediu împotriva stresului
Aromele au puterea de a în
lătura depresia, oboseala și problemele de somn. Trebuie doar să știi pentru care ingrendiente optezi. Lavanda calmează atât corpul cât și mintea, eliminând eficient iritabilitatea. Pinul emite un parfum care are un efect pozitiv asupra sistemului nervos, iar iasomia combate stresul, depresia și creează o ambianță confortabilă. Aroma de vanilie parfumează delicat pielea, relaxează simțurile și eliberează organismul de tensiunea musculară.

Persoanele care suferă de migrenă se recomandă să respire aroma merelor suculente, iar cele care suferă de oboseală cronică – aroma citricelor revigorante.
Având la bază aceste informații, adaugă aroma potrivită într-o cadă plină cu apă caldă și relaxează-te după o zi stresantă!



Sare, săpun și loțiune de baie
Sarea de baie este considerată un adevărat răsfăț al pielii și sănătății. Datorită vitaminelor și microelementelor pe care le deține, sarea curăță și ajută pielea să respire, totodată conferindu-ți o baie plăcută și calmantă. Este recomandată utilizarea moderată a produsului, deoarece intensitatea aromelor depinde de cantitatea adăugată în apă.
Producătorii oferă o gamă largă de granule colorate, astfel încât vei găsi cu siguranță aroma potrivită. Efectul său este uimitor: imunitatea crește, iar pielea devine elastică și catifelată!
Săpun
ul  natural de diferite forme și culori, conține adesea bucăți de fructe, cum ar fi lămâie, portocală, ananas sau mirodenii, nucșoară, scorțișoară sau piper. Săpunul este un adevărat tratament pentru iubitorii de produse cosmetice organice. Tot ce trebuie să faci este să îl aplici pe corp și să îndepărtezi ușor impuritățile, oboseala și stresul. Înainte de utilizare, asigură-te că acesta nu conține substanțe care usucă și irită pielea.
Loțiunile de baie sunt indispensabile în crearea unei proceduri relaxante de Spa la tine acasă. Dizolvate în apă, acestea formează o spumă care curăță pielea, hidratează, îndepărtează tensiunea musculară și delectează simțurile cu arome intense. Achiziționând un produs asigură-te că nu conține detergenți care usucă și irită pielea corpului.



Bile efervescente, aromatice
Absolut încântătoare și pline de culoare sunt
bilele spumante. Este suficient să le arunci într-o cadă plină cu apă caldă și observi cum se dizolvă, schimbându-se într-o spumă incredibil de abundentă. Produsele parfumate conțin substanțe de curățare și hidratare care îngrijesc pielea atunci când te răsfeți cu o baie plăcută. Pielea corpului rămâne catifelată și bineînțeles ușor parfumată.



Ciocolata – o adevărată plăcere
Spuma de baie cu extract de ciocolată într-o zi rece de toamnă poate face minuni! Cunoaștem că ciocolata reduce stresul, diminuează tensiunea și creează un sentiment de confort. Deci, de ce să nu o folosești la o baie relaxantă, fără să îți faci griji cu privire la calorii? Câteva picături de spumă de baie, combinată cu ulei de portocale sau extract de vanilie asigură o piele hidratată, fină, catifelată, precum și o baie relaxantă.

Lumânări parfumate – terapia sufletului
Aranjarea lumânărilor parfumate în jurul cadei asigură obținerea unei atmosfere intime, romantice și relaxante. Lumânările pot avea diferite arome: de cireșe suculente, ghimbir, lavandă, flori sau fructe delicioase.
Stinge lumina, pornește muzica, închide ochii și relaxează-te, iar magia luminii degajată de lumânări va funcționa singură.



Toamna, ploile și vântul provoacă melancolie, iar corpul caută relaxare în lucruri plăcute, confortabile, dulci și calde. O baie aromatică te ajută să uiți de vremea de afară și de stresul zilnic!

 

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!