Oprește timpul în loc cu ritualul de îngrijire asiatic

 

       Ritualul de îngrijire asiatic combină atât bunăstarea corpului, cât și a minții. Tradițiile străvechi au fost adaptate sistemului de îngrijire modern. Cultura asiatică promovează metodele naturale de menținere și prelungire a tinereții. Produsele cosmetice de înaltă calitate îmbunătățesc în mod semnificativ textura pielii, uniformizează nuanța tenului și nu conțin elemente nocive, ce pot provoca efecte adverse.

 Îngrijirea asiatică include următoarele principii:

  • Ceaiul
    În cultura asiatică ceaiul ocupă un loc primordial. Acesta este considerat un elixir al tinereții, ce conține multiple elemente benefice și substanţe utile. Ceaiul promovează detoxifierea corpului și conferă pielii un aspect catifelat. Spre exemplu, ceaiul verde, conține polifenoli şi bioflavonoide, ce oferă numeroase proprietăţi antioxidante și stimulează regenerarea țesuturilor afectate. Acesta mai constituie și un remediu benefic împotriva retenţiei de apă și este introdus în diete, deoarece ajută la arderea excesului de grăsime, reducând absorbţia.

 Nota Bene! Înlocuiește ceaiul cu cafeaua și în scurt timp vei observa îmbunătățiri vizibile la nivelul epidermei.

  • Băi aromate
    Baia aromată începe cu o exfoliere ușoară, pentru îndepărtarea celulelor abrazive şi se încheie cu o hidratare profundă a pielii cu ajutorul diverselor remedii delicate. Pentru obținerea unei atmosfere relaxante, se adaugă în apă puțină sare de mare, apă de orez și câteva picături de uleiuri parfumate. După câteva minute se curăţă pielea cu un gel de duş pe bază de extract de floare de lotus. Iar la final, se aplică un lapte de corp cu ulei de susan. 
  • Masajul
    Procedura vizează vindecarea zonelor afectate prin apăsarea și masarea canalelor energetice, care servesc drept conducte de energie. Masajul executat corect asigură o relaxare profundă a corpului, ce detensionează mușchii. Drept urmare dispar durerile articulare, sunt eliminate toxinele din organism și este îmbunătățită circulația sângelui.

  • Prevenirea ridurilor!
    Principiul de bază în procesul de îngrijire rămâne a fi: prevenirea și nu combaterea ridurilor. Femeile asiatice au grijă de aspectul lor de la o vârstă fragedă, evitând cât mai mult posibil deshidratarea celulară. Acestea utilizează pe larg produse cosmetice pentru hidratare, aplicându-le în combinație cu masajul TANAKA, ce conferă un efect de lifting și menține un aspect tonifiat al pielii.

Nota Bene! După demachierea temeinică a tenului aplică un strat dens de cremă hidratantă și acoperă fața cu un prosop moale și cald. Apoi spală fața cu apă rece- proces ce închide porii, lăsând pielea radiantă.

  • Machiajul natural
    Femeile asiatice înlocuiesc fondul de ten cu cremele BB. Care este motivul?! Cremele BB sunt mult mai delicate și inofensive pentru ten. Acestea oferă o mulțime de avantaje:
    -maschează toate imperfecțiunile tenului și oferă concomitent o hidratare profundă;
    -au la bază un complex natural de vitamine și conțin ingrediente naturale;
    -asigură o protecție fiabilă împotriva radiației solare (UVA și UVB).

  • Evită bronzul excesiv!
    Femeile asiatice detestă bronzul și folosesc anul împrejur produse pentru protecția solară. Cu toții cunoaștem că radiația solară accelerează procesul natural de îmbătrânire și cauzează deshidratarea celulară, cauzând uscarea pielii. Astfel, expunerea excesivă la soare provoacă apariția petelor pigmentare și reduce elasticitatea.
  • Utilizează uleiurile esențiale!
    Sunt populare loțiunile de față ce au la bază 5 uleiuri esențiale și spray-urile de păr ce conțin un complex natural de uleiuri naturale.

  • Susțin o alimentație echilibrată
    O alimentație echilibrată poate stimula procesul de creștere a părului și îmbunătățește semnificativ structura acestuia. Femeile asiatice includ în alimentația zilnică o serie de alge marine, ce oferă un efect uimitor asupra firelor afectate. Acestea introduc în ritualul zilnic de îngrijire a părului un complex natural de uleiuri esențiale,  cum ar fi: uleiul de argan, uleiul de măsline și uleiul de rozmarin. 

     Cosmetologii asiatici susțin ideea că “ Dacă acorzi corpului tău 30 minute în fiecare zi, obții rezultate uimitoare, îți menții tinerețea și poți opri timpul în loc."

 

 

 

 

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!