Masca alginată- remediul perfect pentru întinerire

 

       Masca alginată are la bază un complex natural din alge brune, ce conține o sursă uimitoare de substanțe valoroase, benefice pentru piele: acid alginic, vitamine, proteine, minerale, micro și macro elemente. Aceasta reprezintă un remediu perfect pentru regenerarea, întinerirea și nutriția pielii. Constituie un sorbent natural puternic, ce absoarbe instantaneu toate toxinele. Drept urmare, această accelerează metabolismul, elimină impuritățile și combate deshidratarea celulară. Compoziția sa nutritivă pătrunde în cele mai adânci straturi ale epidermei și o saturează cu elemente utile. Procedura cosmetică este una dintre cele mai eficiente metode de restabilire a fermității și elasticității pielii.

Masca alginată oferă o mulțime de proprietăți benefice, precum ar fi: previne îmbătrânirea epidermei, pigmentarea, apariția aspectului uscat, reglează secreția de sebum și elimină acneea. Baza acestei ramuri a cosmetologiei a fost pusă de un omul de științe englez, care a efectuat un șir de experimente ce aveau la bază algele marine, obținând o pastă omogenă care conținea acid alginic. S-a constatat că acest produs oferă multiple proprietăți impresionante asupra pielii, hidratând profund țesuturile, saturând cu elemente utile, eliminând toxinele și echilibrând producția de sebum.
Plus la toate formula sa activă asigură un efect anti-inflamator, calmant și de lifting. Rezultatele sunt vizibile imediat după aplicare - tenul devine radiant, este redusă inflamația, iar micile imperfecțiuni de la suprafața epidermei dispar.
Măștile pot fi aplicate pe orice tip de piele- compoziția nutritivă hidratează tenul uscat și iritat, reglează secreția de sebum și consolidează starea generală  a epidermei.


Ingredientul de bază al măștilor nutritive este extractul natural de alge brune, o substanță densă cu proprietăți vindecătoare. Acest polizaharid este bogat în vitaminele A, B1, B2, C, E, D, precum și în sulfo-aminoacizi, ce oferă un efect emolient și are capacitatea de a regenera celulele epidemei.
Compoziția măștii accelerează metabolismul, deschide porii, previne aparitia ridurilor și multiplică efectul protecției naturale.
Măștile pot fi clasificate în mai multe categorii- exfoliante, hidratante, nutritive și calmante.
Alginatul de sodiu din compoziția produsului stimulează întărirea rapidă a măștii, făcând-o plastică, elastică și ușor de modelat.

Substanța consolidează bariera de protecție a pielii, îmbunătățește tonul, menține umiditatea în celule, precum și:
   -activează și accelerează procesele metabolice;
   -întărirește vasele sangvine;
   -crește fermitatea și elasticitatea pielii;
   -previne îmbătrânirea celulară și toate semnele oboselii;
   -combate apariția aspectului uscat, senzațiile de iritație;
   -curăță și strânge porii.
Măștile universale sunt potrivitre pentru toate tipurile de ten. Utilizarea sa regulată consolidează starea generală a pielii și asigură un aspect sănătos.

Componentele active stimulează producția de colagen, întăresc și saturează epiderma cu elemente utile. Produsul cosmetic conține o cantitate importantă de bergmeal, recunoscută pentru proprietățile sale unice de adsorbție. Produsul este utilizat pe larg în cosmetologie pentru a îmbunătăți starea generală a părului, a unghiilor și a pielii. De asemenea, masca include o cantitate moderată de chitosan, colagen, extras din rădăcină de ghimbir, acid hialuronic și vitamina C.



Masca poate fi de mai multe tipuri:

Clasică sau de bază – fără aditivi, elimină inflamația și îmbunătățește turgorul. Este aplicată în combinație cu diverse suplimente naturale, pentru a-i îmbunătăți efectul.
Pe bază de colagen – netezește ridurile, îmbunătățește elasticitatea și conferă fermitate.
Cu vitamina C – uniformizează nuanța tenului, combate pigmentarea și reduce semnificativ semnele îmbătrânirii.
Cu adaos de ingrediente pe bază de plante - pentru curățare profundă, detoxifiere și hidratare țesuturilor.



Mod de aplicare:
1. Masca alginată trebuie aplicată într-o poziție orizontală, ceea ce înseamnă că vei avea nevoie de un asistent. După ce ai aplicat produsul pe față, trebuie să te culci calm și să te bucuri de relaxare, evitând în totalitate alte activități, cu riscul de a forma noi riduri.
2. Înainte de a aplica masca, utilizează un gel pentru față, lapte demachiant sau spumă și curăță profund fața. Mai apoi folosește un ser sau o cremă hidratantă. În timpul procedurii cosmetice, substanțele benefice din compoziția serului vor penetra adânc în straturile epidermei și vor îmbunătăți considerabil efectul.
3. Masca se aplică pe întreaga suprafață a feței, inclusiv pe pleoape, buze, bărbie, gât și decolteu. De ce? Pentru că: ridică pleoapa superioară, ajustează linia bărbiei și, dacă este cazul, asigură un efect de ridicare, netezește ridurile și restabilește elasticitatea.

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!