Fii fabuloasă în seara de Revelion!

Revelionul îți oferă o șansă inedită de a te manifesta artistic, prin intermediul unui make-up intens, care-ți accentuează zonele proeminente ale feței și trăsăturile distincte.


Dacă până acum n-ai avut curajul să conferi un plus de intensitate și strălucire machiajului zilnic, acum este momentul potrivit să experimentezi și să radiezi la propriu. Sărbătorile de iarnă ne învăluie cu magie, mister și o atmosferă incendiară. În cele ce urmează îți sugerăm câteva idei excepționale care-ți vor contura un look desăvârșit în seara de revelion.

Efect holografic –  o explozie de culoare pe buze și pleoape
Produsele cosmetice cu efect holografic revin în vogă, iar glitter-ul metalic rămâne un element indispensabil pentru realizarea unui machiaj impecabil.
Machiajul excentric devine tot mai popular, iar nuanțele intens pigmentate reflectă în mod spectaculos strălucirea policromă, oferind un rezultat fabulos.
Pentru a obține un make-up armonios vă sugerăm  să fiți moderați -  evidențiați doar o zonă a feței: buzele, ochii sau obrajii. Pigmenții glitter de dimensiuni mici, sunt mai ușor de utilizat, comparativ cu cei supradimensionali. Particulele mai fine sunt întrebuințate pentru  iluminarea pleoapelor și a pomeților, iar  cele de dimensiuni mai mari sunt aplicate pe gât și decolteu.


În cazul pleoapelor, procesul de fardare nu se deosebește semnificativ de cel pe care-l realizezi zilnic, însă efectul lui este cu mult mai intens. Pentru a aplica mai ușor pigmenții glitter, pielea necesită a fi profund hidratată.
În primă fază trebuie să folosești o cremă hidratantă, iar mai apoi să utilizezi o bază de lungă durată. După ce elementele nutritive au pătruns adânc în piele, aplică uniform fardul cu efect holografic. Dacă acesta deține o textură cremoasă îți sugerăm ca să-l distribui cu ajutorul unei pensule speciale. Este recomandat să aplici o culoare  intens pigmentată în mijlocul pleoapei, luând în considerație faptul că această zonă reflectă mai multă lumină.


Glitter-ul aplicat pe pleoape îți poate individualiza machiajul, oferindu-ți o expresivitate debordantă.  Trebuie doar să utilizezi o nuanță  neutră în calitate de bază pe toată suprafața pleoapei și mai apoi să aplici o cantitate moderată de  glitter în colțul intern al ochiului.
În caz că optezi pentru un machiaj mai discret, îți recomandăm să aplici particulele strălucitoare pe buze sau să alegi o loțiune cu sclipici pentru corp.
Este important să oferi un finisaj complet machiajului, uniformizând nuanța tenului cu ajutorul corectorul și fondului de ten. După fardarea pleopelor, schițează conturul feței, pigmentează intens  genele și oferă un luciu impecabil buzelor. Luciu de buze îți va conferi un volum vizual incredibil și o strălucire sublimă.

Pentru un efect irezistibil aplică glitter-ul pe buze
Glitter-ul rămâne mereu actual, deși nu  poate fi utilizat zilnic, este perfect pentru ocaziile speciale. Dacă îți dorești un rezultat mai fin, aplică un ruj de buze intens sau un luciu de buze strălucitor. Pentru un look mai îndrăzneț poți aplica sclipici într-o formă pură sau paiete medium  pe buze.

Particulele strălucitoare necesită a fi aplicate pe buze cu ajutorul unui adeziv special.  Este foarte important să fixezi cât mai rapid particulele lucioase, având grijă ca adezivul să nu se usuce.


Accentuează-ți individualitate printr-un make-up cu pleoape glossy
Pleoapele  glossy constituie o reinterpretare îndrăzneață a machiajului clasic de ochi, ce vizează un aspect umed și proaspăt.
Pentru a obține un look radiant, ce reflectă o strălucire discretă, este important ca în primă fază să hidratezi profund pleoapele, iar mai apoi să aplici un primer, care va contribui la fixarea machiajului. Pentru a obține un rezultat radiant întrebuințează un fard de pleoape cât mai intens și aplică peste acesta o cantitate moderată de gloss, pentru a obține un aspect umed.
Mai există o alternativă eficintă de a oferi machiajului un efect umed, trebuie doar să utilizezi o cantitate potrivită de luciu de buze transparent sau puțină vasilină cosmetică, după aplicarea fardului pe pleoape. Pentru a mări intensitatea culorii îți sugerăm să aplici fardul în mai multe straturi și să combini diverse nuanțe.
Machiajul glossy este potrivit pentru evenimentele de seară, având în vedere faptul că nu dispune de o rezistență fiabilă pentru întreaga zi. Această tehnică este ușor de realizat, nu necesită mult timp și resurse.


În seara de Revelion alege un machiaj irezistibil, care-ți va  accentua senzualitatea și frumusețea individuală.



Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!