Vara 2020: cele mai originale idei pentru manichiură

Arta capătă vaste contururi, poate fi percepută în diferite moduri și identificată în diverse domenii. Manichiura nu este doar o procedură cosmetică, aceasta reprezintă o modalitate de a menține unghiile într-o stare îngrijită, conferindu-le un aspect estetic. Procesul în sine poate fi: simplu, mediu sau foarte complex.
Unghiile nu sunt o tendință de sezon, atâta timp cât ideile de manichiură  sunt clar dictate de anotimp. Oricât am încerca să oferim prioritate manichiurii universale, ne lăsăm influențați de trendurile actuale, reinterpretând elementele clasice. În această vară, putem să ne retragem puțin din opțiunile obișnuite și să ne bucurăm de linii creative, haos estetic și accente luminoase.
Să descoperim împreună tendințele acestei veri!
Valuri multicolore


Manichiură artistică cu bază neutră și linii ondulate abstracte și intense aplicate cu ajutorul unei pensule sau cu o placă de ștampilare. Aceasta este o opțiune excelentă pentru persoanele care preferă minimalismul și accentele expresive. Designul poate completa perfect o imagine casual sau lejeră de vară.
Motive florale

Motivele florale de pe unghii pot fi înlocuite cu ramurile verzi, negre sau translucide de palmier. Frunzele de dracena sau pin sunt perfecte pentru un look tropical. Acest model poate fi integrat în orice imagine estivală.
Valuri de mare 

Design perfect pentru vară, care te transpune în nemărginirea mării ... elementele acvatice sunt extrem de utilizate în rândul nail artiștilor. O bază excelentă - același nud lucios sau mat. Manichiura poate fi completată cu reflecții aurii.   Acest model este perfect pentru vacanță și călătoriile pe litoral.
Contrast de culori

Este o tehnică de nuanțare a unghiilor în diverse culori prin trecerea subtilă de la un ton la altul.
Acest model nu este o noutate, ci o tendință mereu actuală. Nu trebuie să exagerezi la capitolul intensitate: nuanțele calde sunt cele mai potrivite aici - violet,  coral, denim, maro și gri.
Accente neon


Neonul a revenit în forță anul acesta. Poți ieși din anonimat cu diverse haine extrem de strălucitoare, machiaj sau chiar accesorii, însă cea mai bună opțiune este o manichiura în nuanțe neon. În acest sezon renunțăm curajos la mono-manichiură și creăm geometrie neon.
Glitter moderat

Plăcuțele de unghii nude și câteva puncte cu sclipici este ceea de ce ai nevoie pentru un aspect de vară. Contrastul perfect între simplitate și complexitate este o alegere potrivită atât pentru femeile dornice pentru experimente, cât și pentru adeptele clasicului.
Elemente fine


 Pentru femeile care încă nu sunt pregătite să experimenteze cu nuanțele intense și noile tendințe ale verii, experții recomandă lipirea elementelor decorative pe cel puțin trei unghii. Nuanțe pastelate delicate ca substrat și accente abia vizibile - personifică calmul și armonia interioară.

Ai timp suficient pentru a testa toate opțiunile. Vara este înainte. Fii expresivă - radiază de fericire!

 

 

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!