Hello autumn: makeup colecții toamnă-iarnă 2020/21

Fiind deja o tradiție cu un parcurs de zeci de ani, în ajun de nou sezon cele mai mari Case de modă, își prezintă noutățile, care nu vor lăsa pe nimeni indiferent. Deci, am colectat pentru voi cele mai provocatoare și ispititoare makeup colecții pentru toamna-iarna 2020/21. Savurează și inspiră-te împreună cu noi!!!

~~~~~~~~~~~
CHANEL
~~~~~~~~~~~

Chanel continuă să disecă paleta de culori. De data aceasta, accentul este pus pe roz. Colecția se numește Candeur Et Expérience Acte II și este dedicată culorii roz. Aceasta demult a încetat să fie un simbol al infantilismului, iar directorul creativ în make-up al celebrei Case de modă, Lucia Pica subliniază încă o dată acest lucru. 

Colecția include un stick- highlighter cremos Baume Essentiel în Rosée, set de farduri de patru culori Les 4 Ombres, în trei palete, un ruj cremos Rouge Coco și hidratantul Rouge Coco Flash - în două nuanțe, nud și bogat, fiecare. Plus două oje (ambele foarte drăguțe), tint de buze și creion de ochi.

~~~~~~~~~~~
Dior
~~~~~~~~~~~ 

Makeup colecția de toamnă by Dior, este dedicată machiajului ochilor. Include „cinci” umbre, 5 Couleurs Couture Eye Palette cu o nouă formulă (îmbogățită pentru prima dată cu extract de aloe). Colecția s-a suplinit, de asemenea, cu un nou creion de ochi într-un ambalaj deosebit: capacul imită un plumb ascuțit, iar culoarea sa se potrivește exact cu ceea ce este înăuntru. Promite o durabilitate de până la 24 de ore și o alunecare ușoară. 

Pe lângă acestea, colecția include și rimelul Diorshow Iconic Overcur, în trei nuanțe clasice - negru, albastru, maro.

În octombrie, Dior și-a extins și colecția de machiaj Backstage - include o paletă strălucitoare multifuncțională pentru machiaj „Shine and Blush” în trei versiuni. Este timpul să ne aprovizionăm de Crăciun!!! 

~~~~~~~~~~~
Givenchy
~~~~~~~~~~~ 

Dacă Dior s-a concentrat asupra ochilor, atunci Givenchy, ca de obicei, riscă: fiind în perioada în care puțini ar îndrăzni să-și vopsească buzele, din motivul purtării măștilor, Givenchy a lansat o colecție de rujuri de lux, reprezentată de top modelul spaniol Blanca Padilla. Colecția este formată din 9 nuanțe!

~~~~~~~~~~~
Guerlain
~~~~~~~~~~~ 

Colecția nu este sezonieră, dar în mijlocul unei pandemii, este dificil să-i reproșăm brandului că a refuzat să lanseze următoarele versiuni limitate și produse complexe. În schimb, Guerlain s-a concentrat pe producerea de antiseptice și realizarea programelor declarate. Colecția Mad Eyes include produse pentru machiajul ochilor: fard-creion dublu, comod și cremos Mad Eyes Contrast Shadow Duo și rimel. Reprezentantul colecție a fost în mod tradițional, Natalia Vodianova.

Sursa: https://vogue.ua/

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!