Halloween makeup: idei pe care le poți implementa chiar tu

Sculptarea dovlecilor, aprinderea lumânărilor și șemineului și colorarea feței în cele mai năstrușnice moduri - a good plan pentru Halloween. Dând start celei mai mistice săptămâni ale anului îți prezentăm cele mai memorabile beauty imagini de la prezentările de modă ale acestui sezon. Inspiră-te și fii pregătit să simți magia! Și da…Halloween 2020 ne rezervă surprize plăcute! Iar una dintre ele este luna plină de pe 31 octombrie!!! 

~~~~~~~~~~~
Drama Queen
~~~~~~~~~~~

Gene false, machiaj complex, ruj întunecat și voalul unei văduve ucigașe: inspirat din imaginele lui Anna Sui, Elie Saab și Antonio Marras la prezentarea toamna / iarna 20/21.

~~~~~~~~~~~
Cu fața de piatră
~~~~~~~~~~~ 

Să repeți tehnica lui Isamaya Ffrench când a încrustat ochii modelelor cu fragmente de cuarț - este destul de real. Tot ce ai nevoie este sacrificarea recipientului preferat de guașă. Ești pregătit?

~~~~~~~~~~~
În spiritul vremurilor
~~~~~~~~~~~ 

Cea mai actuală și justificată imagine a sezonului - masca. Dacă este pe toată fața, atunci este chiar mai bine: ochii, gura și nasul sunt protejate. De ce poți să mai ai nevoie de momentul actual? Inspirație - imagini din spectacolele lui Richard Quinn, Marine Serre, Paco Rabanne. 

~~~~~~~~~~~
Motiv bântuit
~~~~~~~~~~~ 

Face Art poate arăta nu numai impresionant, ci și adecvat - dacă este „îmbrăcat” pentru Halloween. Ne inspirăm din imaginile prezentate a spectacolului Marni.

~~~~~~~~~~~
Planul B
~~~~~~~~~~~ 

Pentru cei care nu sunt pregătiți pentru experimente, dar doresc să marcheze cumva sărbătoarea, există un plan de predare: un make-up luxos, moderat dramatic. De asemenea, își schimbă aspectul, dar nu arată înfricoșător sau prea expresiv. Cele mai bune referințe sunt de la prezentarea Dries Van Noten, care este un omagiu clar adus perioadei lui Serge Lutens la Dior.

Amețitor, elegant și fashionable - așa trebuie să întâlnim creaturile din “cealaltă” lume care, potrivit legendei, invadează Pământul în noaptea de Halloween din 31 octombrie spre 1 noiembrie. Frumusețea va salva lumea, iar noi o vom ajuta în asta!

Sursa: https://vogue.ua/

Logare

Recuperare parolă

Revenim cu un apel!